Sayfa 586/997 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. 661 milyar destek dağıtmış. Bunun için de memur emekli işçi maaşları ve ikramiye vardır. Eskiden bir söz vardı yalancıyı .....

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

yeşil oval aşağı yönde öncelikle daha kalıcılık içinse ilk mavi yelpaze aşağı geçilmeli, bu yönde takip hem yükselişe katılanları hem de düşüş bekleyenleri destekleyecektir

1 le işaretli yeşil oval aşağı geçildi, aşağı yönde sıralama 1, 2, 3 le aynı yönde geçilirse 7.75 le buluşuruz
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar

Hergün para dağıtıyorlar burda, bugün de bi gamyon dağıtmışlardır ama kazanamadım diyen de vardır mutlaka...
    Sağlık olsun sizde yarın kazanırsınız, hergün para dağıtmaya devam edecekler çünkü, bi gün mutlaka size de sıra gelir
    ya kurbanın ğözü çıkarsa
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O dağıtılan paraların bir kısmı benim.Neyse yabancıya gitmiyor.

Son bir haftada 2 tane short yaptım.HER BİRİNDE ilk önce kar oldu ama senaryo gereği ya hedef ya stoploss dediğimden , TOTALDE doktor maaşından biraz fazla zarar oluştu.Poz. flat..sistem long olunca hiç bir şeye bakmadan stopluyorum.

Bir planım var.Tutarsa palanın paçasına yapışacağım ve hedefime ulaşıncaya kadar bırakmayacağım.

Oyun bitmedi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bazen diyorum acaba hiç geceye kalmasam da sadece gün içi 5-10 puana mı oynasam.

Bu günkü gap olmasaydı esasında gün totalinde zarar değil kar olacaktı.

Ama gaplerde istediğin yöndeyse tatlı para oluyor.Tabi tersteysen zarar büyük oluyor.

bu 2 seçenek hep kafamı karıştırmıştır.Net bir avantaj-dezavantaj durumu yok.

6. Hoca sen çok fikir değiştiriyorsun, sermayeyi kediye yükleyeceksin dikkat et..

7. Hep söylerim, hayatımda yüksek frekanslı barlarla sık işlem yapıp ta kazanan görmedim..

8.  Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Yatırım fonları ile banka portföyleri arasında getiri ayarlaması yapıyorlardır. Örneğin bir fonun getirisi çok yüksek olmuşsa ve daha fazla getiri sağlamasını istemiyorlarsa, daha sonra yükseltecekleri bir hisse senedini önce düşürüp, fondan banka portföyüne aktarırlar ve daha sonra yükseltirler. Farklı ülkelerdeki yatırım kuruluşlarından olması denetim açısından ellerini güçlendirir. Daha sonra aynı kıyağı karşılıklı olarak tersten yaparlar. Bu işlemler 3-5 farklı banka arasında farkları sıfır olmak üzere tekrarlanır durur.

Bu işi bizim yerli bankalar da genellikle kendi grup kağıtlarında endekse paralel yatırım fonu getirisi sağlamak için yapıyorlar tahminim ??? !!!!
    teşekkürler biraz karışık durum

Sayfa 586/997 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •