Sayfa 180/339 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2706 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş



  1. tahta da kademelerde satıcı alıcı yok kendileri 2500 lot lar yazmış tam vamvir olmuşlar 17 31 götürürken hisse aynı hisse şimdi buralarda 1425 lerde bilerek duduruyor hisse almak için kendi çalıp kendi oynuyor altını üstünü kendileri yazmış oltaya ne gelirse diye bekliyor . yatırım tavsiyesi değildir

  2. Yapay Zeka ile Borsa
    @BorsacYapay
    ·
    16 May
    #XU100 Borsa İstabul' da işlem gören #FONET hissesinin, YZ ile yapılmış bilanço analiz videosu. (2021/3)
    FONET - Fonet Bilgi Teknolojileri hissesinin 2021 yılının 3. ayına...
    FONET - Fonet Bilgi Teknolojileri hissesinin 2021 yılının 3. ayına ait bilançonun yapay zeka ile yapılan temel analiz videosu. Bu videoda, özel sıcaklık anal...
    youtube.com
    https://twitter.com/hashtag/fonet?f=live

  3. #1435
    hisse bilanço geldiğinden beridir eksi yazıyor. yukarıdan 350 bin lot kadar ilk gün mal yedirdiler. arkasını da bırakmıyorlar, devamlı olarak her kademeden veriyor görüntüsü çiziyorlar. Geriye de toplayamadılar hala elden çıkarttıklarını. Şimdide iş yatırımdan baskılıyorlar. Hissede yatırım fonları hariç tüm hisseler ellerinde zannederim. Çok cüzi bir küçük yatırımcı gurubu var gibi duruyor. Adamlar alsatla iyi iş çıkartıyorlar. Fonlar olmasa çoktan tek rakamları bulmuştu hisse. Şu seviyede çıkış zor gibi gözüküyor. Önce bardağın dolması lazım zannederim ama baya vakit var hemen olacak bir iş değil.



  4. fondaki mallarda onların özel fon kiralayıp malı orada tutuyorlar .
    yatırım tavsiyesi değildir

  5. Merhaba arkadaşlar, FONET yatırımcı ilişkilerine aşağıda yer alan soruları sordum, ancak gelen cevap çok geneldi. Sizler bu konuda bilgi sahibi iseniz ve bana yardımcı olursanız sevinirim.

    1-Uluslararası alanda FONET ile aynı faaliyet konusuna sahip ve dünyada pazar lideri olan şirket hangisidir? Bu firma Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor mu?

    2-FONET ile aynı faaliyet konusuna sahip olan ve yurtiçinde yerleşik, en büyük rakip şirket kimdir?

    3-Stockholm de açılan İrtibat bürosunun ticari faaliyet yapması mümkün müdür?(Ülkemizde irtibat büroları ticari faaliyet yapamıyor) Ticari faaliyet yapamıyor ise kurulan irtibat bürosunun amacı nedir ve mezkûr yerde ne tür girişimlerde bulunuyor? Avrupa pazarına açılma düşünceniz var mı? Bu pazarda neleri fırsat ve risk olarak görüyorsunuz?

    4-FONET’in yaptığı yazılım sistemleri (HBYS/LBYS/YBYS vb) ile Avrupa pazarında aynı faaliyet konusuna sahip firmaların yaptığı yazılımları karşılaştırdığınızda FONET’in üstünlük ve/veya eksiklikleri nelerdir?

    5-FONET’in ana faaliyet konusu sağlık bilişimi olmakla birlikte farklı bilişim projelerinde de yer alabileceği faaliyet raporlarında belirtilmektedir. FONET sağlık bilişimi dışında bu zamana kadar hangi projelerde yer aldı? İlerleyen zaman zarfında hangi projelerde yer almasını öngörüyorsunuz?

    6- Son 4 yıllık süreçte PiData’ nın yaptığı Ar-Ge çalışmaları sonucu kaç adet patent başvurusu yapıldı?

    7- FONET tarafından yapılan yazılımların güvenliği konusunda geliştirdiğiniz Siber Güvenlik yazılımları var mı? Yoksa başka firma tarafından geliştirilen güvenlik yazılımları mı kullanılmaktadır?
    Son düzenleme : Tüpçü; 18-05-2021 saat: 16:22. Sebep: düzeltme

  6. #1438
     Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku


    fondaki mallarda onların özel fon kiralayıp malı orada tutuyorlar .
    yatırım tavsiyesi değildir
    2.7 kadar onlarındır. diğer 4.2 milyon zannederim farklı. eğer diğer tarafta onlarınsa zaten burada durmanın alemi yok top gibi sektirmeye devam edecekleri belli. istedikleri fiyatlara istedikleri zaman götürürler gibi duruyor. bu tabiki aşağı veya yukarı kısmı için geçerli. adamlar bir liraya verseler tüm hisseleri yine de kardalar herhalükarda. başından beri birbirlerine hisse satıp arada kalanı söğüşlüyorlardır demektir bu.


  7. #1440
    Sayın kartopu fonlar sadece verdiklerini geri aldılar zannederim bugün. Zannederin fazla heyecana gerek yok. Yarın yine aynı yerden birileri daha satıp almaya çalışır, bir adım yol kat edemeyiz. Çıkış için bir üst kademe 18 üstünde hareket etmesi gerekli bence. Yoksa sat ala, bıktırıcı seanslara devam eder gibime geliyor. Siz nedersiniz.
     Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 180/339 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •