Sayfa 572/853 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Bana kalırsa.

1. Fikren ve zikren destek olup, yeni bilgi paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.Ben de araştıracağım.

Reyiz başbakanken evet pek çok şey yaptı ama o zaman başta ekonomi ve bazı sivil görünen faktörler yanında olduğu için yapabildi , bugün çok şey aleyhine olduğu halde daha fazlasını yapabiliyor bu başganlikla parlementer sistem farkı ben artık babam için olsa başganlik sistemini desteklemem
    amma velakin tabii aslolan insan , ABD de olsalar anayasayı değiştirip en az 3 kez seçilme şansı getirirler.

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Yaşlı umutsuzsa, ya intahar eder ya bir köşede ölümü bekler.
    Genç umutsuzsa korkacaksın. TV de internette gördüklerine hayat boyu ulaşamayacağını düşünüyorsa arkanı kollayacaksın. Yüksek duvarlar örüp güvenlik tutacaksın. Du yaw. Zaten siyasetçiler ve devletten beslenenler, bu gençlerin rızkını yiyerek geleceklerini çalanlar bunu yapmıyormu.? Yapıyor. Bak ben yeni uyandım.
    bak bu çok çok yerinde bi tespit
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Fikren ve zikren destek olup, yeni bilgi paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.Ben de araştıracağım.

Reyiz başbakanken evet pek çok şey yaptı ama o zaman başta ekonomi ve bazı sivil görünen faktörler yanında olduğu için yapabildi , bugün çok şey aleyhine olduğu halde daha fazlasını yapabiliyor bu başganlikla parlementer sistem farkı ben artık babam için olsa başganlik sistemini desteklemem
    amma velakin tabii aslolan insan , ABD de olsalar anayasayı değiştirip en az 3 kez seçilme şansı getirirler.
    Kısır tartışma bu, efsane keçi bu seviyeye inmez.
    Hırsızı hangi sistemde seçelimi tartışacaksınız. Olcak şey değil.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bak bu çok çok yerinde bi tespit
    Heralde.
    Bu tesbiti geçmişte bir yerlerde daha yazmıştım ya.?

---

Bu arada yarın 19 Mayıs dolayısı ile BIST kapalı gibi görünüyor. Bu gece abd borsası panik aşağı inerse yarın yine yırtabiliriz. Ramazan bayramında yırtmıştık.

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Kısır tartışma bu, efsane keçi bu seviyeye inmez.
    Hırsızı hangi sistemde seçelimi tartışacaksınız. Olcak şey değil.
    Yani illa da ben başgan olucam ben olmazsam hangi sistem olsa çöp diyosun
    😁😁😁

Eywallah başgan seni mi kıralım , Kadir Inanır la bi yerden tanışıklık var mı dayı ??

Hani bankalar niye sallanıyo diyoruz ya 4 baba özel banka şaşırtıcı şekilde kamudan daha beter duruma düşmüşler
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Fikren ve zikren destek olup, yeni bilgi paylaşan arkadaşlara da teşekkürler.Ben de araştıracağım.

Daha önceki fikirlerini desteklemistim ama bu mesajında renk verdin.
    Bu yüzden hayal kırıklığına uğradım.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

Hani bankalar niye sallanıyo diyoruz ya 4 baba özel banka şaşırtıcı şekilde kamudan daha beter duruma düşmüşler
    Hakkaten inandırıcı görünmüyor. Halka açık devlet bankaları verisi hatalı olamaz desek. Sağlık bakanlığının vaka ve ölüm sayıları veriside halka açık ve şeffaf ama doğru değil. tuik verisi halka açık, doğru değil.

Hoş akbnk verisi bende var ve aynı.??? Oranlar bu şartlar altında büyük değil ama devlet ve özel'i tam ters beklerdim.? Sende öyle bekliyordun doğal olarak.

Veri doğru ise İŞC aylardır neden kötü performans gösteriyor. Ben batık kredi oranından sanıyordum.? akbnk daha kötü, garan lada arasında pek fark yok.
    Devlet bankaları verisi kesin isteğe göre uyarlanmış.

Birde deniz hocaya sorman lazım, bu veri doğrumu diye.? Ben o kadar detaya girmiyorum ama sonuç veriden işkillenecek kadar bişeyler biliyorum.

Sayfa 572/853 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •