şişenin
temettüsüne bakmamştım
yaw aynı parayla vereceği temettününn 3.5 katını almıştım başka hissede.
şişenin
temettüsüne bakmamştım
yaw aynı parayla vereceği temettününn 3.5 katını almıştım başka hissede.
Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi Ticaret (#BNTAS) bedelsiz sermaye artırımına gitme kararı aldı.
Kararla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre, bugün (20 Mayıs) gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, mevcut sermayesi 80.625.000 TL olan şirketin sermayesini, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 40.312.500 TL (%50 oranında) artırarak 120.937.500 TL'ye çıkarılmasına karar verildi.
ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında aviyonik sistemlerin ihracatıyla ilgili 35,5 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.
ASELSAN'ın yeni iş sözleşmesine ilişkin açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
Açıklamada, "ASELSAN, uluslararası bir müşterisinin kullanımına yönelik aviyonik sistemlerin ihracatı ile ilgili toplam bedeli 35 milyon 538 bin 737 dolar olan bir sözleşme imzalamıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2022-2023 yıllarında gerçekleştirilecektir." denildi.
Öte yandan, açıklama detaylarında, yeni iş ilişkisinin şirketin cirosunu olumlu etkileyeceği değerlendirmesi yapıldı
HDFGS HEDEEF GİRİŞİM - Şirket sermayesi Pazartesi günü 210 milyon TL’den %35,7 oranında bedelsiz olarak 75 milyon TL kar payından artışla 285 milyon TL’ye yükseltilecek.
Yer İmleri