Dostum açıklanmamış yaw.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
MKK e-yatırımcı verilerine göre(birim fiyat artış oranı) :
AFO 0,111105 0,87
TCA 0,066319 0,90
OPH 2,167845 -0,22
MAC 0,058458 0,40
SUC 2,660197 0,13
Mumkunse nitelikli yatirimcilar icin serbest fonlar icin de bir topic açilabilir mi acaba? Aramizda serbest fonlari alan arkadaslarimiz var midir? Varsa tecrubelerini bizimle paylasabilirler mi acaba? Şimdiden katki sağlayacak herkese teşekkür ederim.
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önceleri de benzer durum yaşanıyordu, yeni bir şey değil. KUB kısa vadede doların yükselişini ve düşüşünü birebir yansıtmıyor çoğunlukla. Yükselişte doların gerisinde oluyor. Düşüşte ise dolardan az düşüyor. Vade uzadıkça KUB getirisi doları geçiyor.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TGE %-3.21 yarasın...
ABV TGE...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Hedef portföy değişken fon kuruyormuş. ppf ve hsyfden sonra üçüncü tefaşa açık fonları olacak. tcd/ıpb tibi agresif mi gma/opb/fid vs. gibi orta halli mi, yoksa defansif stratejili mi olacak göreceğiz.
Keşke döviz unvanlı değişken açsalardı. Bu tarafta çok büyük bir boşluk var maalesef. dövizi geçebilen döviz bazlı fon ( tefaşa açık olanlarda) koca ülkede 2'yi zor buluyor.
.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri