a selam
oh be.![]()
a selam
oh be.![]()
Sayin T/A merhabalar. Tuclk hakkinda musait bir zamaninizda grafikli yorumunuzu alabilir miyim?
sayın T/A hayırlı akşamlar.fırsat bulduğunuzda dnısı grafik ve yorum rica ediyorum.sayın bidbas'tan sonra benim ricamı da sıraya alırsanız minnettar kalırım.saygılarımla.
TUCLK eski göz ağrımdır...
Artık kâr etmeye ve borçlarını ödemeye başlamışa benziyor. Yine de Temel yönden incelemedim. Zaten elimde de yok. O nedenle içeriğini bilmiyorum...
Teknik olarak Aylık bakıldığında Çanağı tamamlamaya niyeti olduğu kesin. O nedenle artık yoluna gidebilir. Hedef 15.60 seviyesidir. Eğer sabredebilen olursa bu çanağın katlaması da olacaktır.
Her işin başı borsada sabırdır...
Orta vadede ise 12.60 hedefi mevcut. Öncelikli olarak şu an geçmeye çalıştığı direnci geçmesi gerekiyor. 9.44 seviyesi geçildikten sonra önü açılacaktır. Bugünkü düşüşlerin etkisi ile bir süre direnci kırması ertelenebilir ve hafif geri çekilebilir ama yine de direnç kırılırsa geleceği parlak bir durumda...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
DNISI hâlen düşüş trendinde diyebiliriz...
50 Günlük Ortalamayı geçemeyip geri dönmüş. Son umut olarak 11.83 destek olabilir. Eğer bu destek de çalışmaz ise yeniden dibi yoklamak isteyebilir.
Çok fazla detaylı yazmak isterim ama hepsi aynı kapıya çıkacak. O nedenle almak için önce döndüğünü görmek lâzım. Satmak içinse 11.83 stoploss olarak kullanılabilir. Altında kapanışı görmek lâzım...
9.68 güçlü destek gibi duruyor. Buraya gelir mi bilinmez. Buraya geldiğinde duruma göre karar vermek lâzım. Buranın altında ise durum iyice kötüleşir...
Bu hisseyi de tanımıyorum. Temeli sağlam ise sorun yok, destekler dayanır ama temelinde iş yoksa, zaten halka açıldığında tavan serileri de yapmış, o nedenle bir süre uzak durmak daha akılcı olur. Riske girmeyi sevenlere diyecek sözüm yok. Benim sözüm sağlamcılara...
03.02.2021 tarihinde hisseden çıkmaya başlamışlar. Takip etmek lâzım. Bana uygun hisse olmadığı için ilgilenmiyorum...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sayin T/A cok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Gayet ayrıntılı oldu. Temel olarak yeni anlaşmalarla uzun vade yolu açık gibi. Satis gelirleri bariz artmis doviz pozisyonu artiya gecmis. tek tedirgin eden patrona guven ama uzun vade baktığım için sorun etmiyorum. Kar artsin ciro artsin bekleriz sıkıntı yok.
sayın T/A çok teşekkür ederim.grafik ve yorumlarınızdan her zaman olduğu gibi gene çok faydalandım.şirketin temelinde pek bir sorun yok.satışları 3 aylık bazda geçen seneye göre %75.77 artmiş.brüt kar %13.75 artmış.faliyet karı düşmüş.net kar artmış.finansman geliri elde etmiş.ödenmiş sermaye 26.875.000TL.toplam borç 25.124.000TL.öz kaynaklar 107.864.000TL.kasasında 70.585.000TL.nakit var.12.210.000TL.stok var.22.044.000TL.alacak var.net karı geçen seneye göre 3 aylık bazda %265.9 artmış.temel iyi ancak faliyet karının geçen seneki 3 aylık baz alındığında düşmesi biraz can sıkıcı.bu finansman yapısıyla kaynaklarını daha verimli kullanabilirdi diye düşünüyorum.tekrar teşekkür ederim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Yer İmleri