Sayfa 301/699 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bugünkü gördüğü en düşük dip olmalı yükselirken burda yoksun diyenler için...zaten daha öncede temttü öncesi hareket edeceğinide yazmıştık.
    temettü hareketini 20 den 24.80 e kadar yaptı ve olanlar göründüğü gibi...yorumsuz.

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    zaman kaybından başka bir şey yapmadı biz yandık eller yanmasın dediğimizde de hep suçlandık algyo bölünmeden 100 iken algyo satıp alcara geçmeyip hala bunda olsa idim duman olmuştuk kişisellikten çıkıp bugüne geldiğimizde grubun 3 şirketi var bunda beklenen süre alark veya alcarda beklense paran başka boyutta oluyor gerçekleri yaşanmışlıkları objektif anlatıyoruz suçlanıyoruz ve sonuç ortada demek istediğim şu ki bu hissede insanlar bir araya gelip hak aradıkları için cezalandırılıyor alark ve alcarın gerçek ederini bulup bunun bulmayışının başka izahı olabilr mi.Patron kızgın benim görüşüme göre ayhan yavrucu bu guruptan gitmeden ve maslaktaki arsanın imar sorunu çözülmeden bu hareketlerin dışında bir hareket beklemem.6 yıldır gözlemlediğim içinde bulunduğum ara ara satıp döndüğüm hissenin klasik hareketi yılda 2 kez hareket eder ekim-kasım, nisan-mayıs bu dönemdeki hareketlerinde satmayanıda pişman eden bir hisse olayın özeti benim penceremden böyle.
    yorumsuz...

3. temettüler yattı mı? bilginiz var mı?

4. Bugün hesaba geçti

5. teşekkürler, benim biraz gecikmeli geliyor, bankada yatırım hesabı olunca. henüz geçmemiş.

6. Temettü veren, üç aylığı neredeyse sermayesinin iki katı olan bir hissenin geldiği fiyatlara bakın... Buna benzer birçok hisse 30-50 hatta 100 liraya yakın fiatlardan işlem görüyor. Bu fiatların müsebbibi kim veya kimlerse Allah'ın laneti üzerlerine olsun, tez zamanda batsınlar, sürüm sürüm sürünsünler... Yazıklar olsun..

7. Gözünü sevdiğim GEDZA'sı... Küçücük bir şirket ama yatırımcısını ihya ediyor... Helal olsun tahtacısına...

8. İlk önce endeks toparlasın defter değerine illaki gelecek y.t.d.

Sayfa 301/699 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •