Sayfa 220/263 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    herkesde umutsuzluk baş göstermiş ise, yansın artık şenlik ateşi. iyi bayramlar...
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    de haydi...
    nadir yazarım. değil ciğerini kanındaki alyuvar-akyuvar sayısını bilirim.

hadi bakalım paşa sıran geliyo yeter darladığın. vücut gömleğe sığmıyo patlayacak biyerden.

he anam he... son 1 sene karını sürekli büyütenlerin içinde en az pirim yapan hissesin. bakalım daha nereye kadar tutabileceksin tahtayı. gedzada da aynı baskıyı kurdular haftalarca, piyasa gelip aldı anahtarlarını elinden. darısı sizinde başınıza.

boşa kıvranıyosun gideceksin işte. bak herkes kayboldu. yıllardır birileri gelir,gider başkası gelir.... her zaman derim; herkes gider kuluçka kalır... anla artık beni indiremeyeceksin.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    boşa kıvranıyosun gideceksin işte. bak herkes kayboldu. yıllardır birileri gelir,gider başkası gelir.... her zaman derim; herkes gider kuluçka kalır... anla artık beni indiremeyeceksin.
    acaba sn yüzdeoncu da sattı mı? inatçılardan biri oydu. bu kağıtta en iyiyi dürümcü yapıyor. vurkaç.

Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    acaba sn yüzdeoncu da sattı mı? inatçılardan biri oydu. bu kağıtta en iyiyi dürümcü yapıyor. vurkaç.
    öylemi dersin? 11 yıldır hissedeyim,birkaç trade ile paramı geri aldım,maliyetim sıfır. ilk aldığım 1 TL lik malların fiyatı şu anda bölünmemiş haliyle 20TL ye yürüyor. vur kaç günlük güldürür adamın yüzünü fakat bişey kazandırmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    öylemi dersin? 11 yıldır hissedeyim,birkaç trade ile paramı geri aldım,maliyetim sıfır. ilk aldığım 1 TL lik malların fiyatı şu anda bölünmemiş haliyle 20TL ye yürüyor. vur kaç günlük güldürür adamın yüzünü fakat bişey kazandırmaz.
    uzun vade oyle ama bu kagidi yazan okuyan 11 yildir borsa hayati olan 3 5 kisi anca vardir.

8.  Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    hocam satmadık buradayız.satmamak için başka hiçbir kagıtla ilgilenmiyorum.Sadece klimasan var.ona geciş yada ondakini buraya aktarış yapabilirim pariteye göre.
    Şimdilik sabrediyorum.senin gecen aylarda bir yorumun vardı bu yıl eylül ekimden sonra anca giderde gider diye.yıl sonuna kadar burada kalmaya çalışcam.

Sayfa 220/263 İlkİlk ... 120170210218219220221222230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •