Sayfa 444/682 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by ekonomist Yazıyı Oku
    Şu fiyattan aldım bu fiyattan sattım gibi yazıları forumda paylaşmanın mantığı ne ola ki 🤔 kar ya da zarar edince paylaşıyor muyuz ?
    Sende paylaş önünde engelmi var.sanırım burası forum topiği,adam içinden geleni yazıyor...grafik ve indikatör hesaplarını burada neden yapalımki,borsacı olan zaten çoğunu biliyor,birsürü netler var çoğunda mevcut bu sistemler !!!...alıp satılanlar zaten sisteminde mevcuttur,yinede arkadaşlar sağolsun paylaşımını yapıyorlar !!!

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sende paylaş önünde engelmi var.sanırım burası forum topiği,adam içinden geleni yazıyor...grafik ve indikatör hesaplarını burada neden yapalımki,borsacı olan zaten çoğunu biliyor,birsürü netler var çoğunda mevcut bu sistemler !!!...alıp satılanlar zaten sisteminde mevcuttur,yinede arkadaşlar sağolsun paylaşımını yapıyorlar !!!
    ortak valla helal olsun, ilk defa biri iyi bir cevap verdi, aslında onuda paylaşmazdımda kaç gündür teknik temel paylaşım yapıyorum ve büyük oranda tutuyor, ve bundan burada rahatsiz olam bisürü insan var, halbuki faydalı birşeyler, takip etse kazanacağı yazılardı, baktim faydalı yazdıklarıma tepki gösteriyorlar bende bari yaptığım tradeleri yazayım belki daha etkili olur dedim, ağzına sağlık verdiğin cevap için .

3.  Alıntı Originally Posted by ekonomist Yazıyı Oku
    Şu fiyattan aldım bu fiyattan sattım gibi yazıları forumda paylaşmanın mantığı ne ola ki 🤔 kar ya da zarar edince paylaşıyor muyuz ?
    sen yorum yapasin diye...

4. 2,37 den sattıklarımi 2,25 e alış vermiştim ,2,27 yukselttim alışları, biraz katkim olsun bakalım.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak valla helal olsun, ilk defa biri iyi bir cevap verdi, aslında onuda paylaşmazdımda kaç gündür teknik temel paylaşım yapıyorum ve büyük oranda tutuyor, ve bundan burada rahatsiz olam bisürü insan var, halbuki faydalı birşeyler, takip etse kazanacağı yazılardı, baktim faydalı yazdıklarıma tepki gösteriyorlar bende bari yaptığım tradeleri yazayım belki daha etkili olur dedim, ağzına sağlık verdiğin cevap için .
    Sen onu bunu boş verde sattığını yerine koydun mu? He dede biraz rahatlayalım.Bak şimdi hisseyi izleyemiyoruz Traderx5 sattığı malı geri aldımı diye burayı takip etmekten

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    2,37 den sattıklarımi 2,25 e alış vermiştim ,2,27 yukselttim alışları, biraz katkim olsun bakalım.
    Başka ne yaptın bugün bakayım.Sadece bunu mu yaptın koca bir gün! yaptığın tüm şeyleri yazıver bari.

7.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Sen onu bunu boş verde sattığını yerine koydun mu? He dede biraz rahatlayalım.Bak şimdi hisseyi izleyemiyoruz Traderx5 sattığı malı geri aldımı diye burayı takip etmekten
    he.........

8.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Beş - altı kişi kaldı iyi bir şey bence.20,19,18,17,16, 15 hepsinden alıcıyım gelirse.
    vermeden gitti olsun nasıl olsa elde var.

Sayfa 444/682 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •