Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Yuh artık,hiç mecaze gerek yok,yalanda biraz usturuplu olur,zaten kendi yandaşlarınızı,Suriyelileri,bilumum Türk olmayanları besleyeceğiz diye iyice fakirleştik,bunun üstüne böyle yalan verilerle dahada fakirleşiyoruz,sebep olanları ve destek verenleri........

2. Başkan, şeyi 8,31 den alacağım dedim ama ne yaptın ettin 31 ' i göstermedin. Dikine dikine sürüyorsun. Almıyorum, almayacağım artık. İş bankası tarım fonu çıkarıyormuş ondan alacağım. Birde tgr diye seyahat fonu var. Dövizle ilişiğimi kesiyorum. Altın zaten bana uymuyor.

Açtığın başlığa katkı olsun diye döviz aldık ama kendin kraliçeye kaymışsın ! Sonuçta kandırıldık.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Yabancılar hiç acımıyorlar bu durumlarda. Lan sizin Allah'ınız yoh mi? Gurbetçiler artık vatanlarına geri dönerler herhalde bu haberden sonra. Zaten kaç tanesiyle konuştuysam hiçbiri memnun değildi Evropadan.
    .....lara soruyorsun;madem ülkemiz böyle uçuyor,kaçıyor,Alamanya bizi kıskanıyor,sen neden dönmüyorsun?yiğen napalım kurulu düzen var,gelsek netçez falan diyerek fırıldaklık yapıp birde benim,evladımın geleceği adına karar veriyor,oy kullanıyorlar........lar.

Not:boşlukları herkes kendi hayal gücüne göre doldurabilir....
    Son düzenleme : watcher46; 03-06-2021 saat: 13:01.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başkan, şeyi 8,31 den alacağım dedim ama ne yaptın ettin 31 ' i göstermedin. Dikine dikine sürüyorsun. Almıyorum, almayacağım artık. İş bankası tarım fonu çıkarıyormuş ondan alacağım. Birde tgr diye seyahat fonu var. Dövizle ilişiğimi kesiyorum. Altın zaten bana uymuyor.

Açtığın başlığa katkı olsun diye döviz aldık ama kendin kraliçeye kaymışsın ! Sonuçta kandırıldık.
    Kraliçeye kaymışsın derken?

Türkçe kendine özgü bir dil. Lastik gibi . Nereye çeksen oraya gidiyor.

Misal bu başlıkta şey şahlanmış desek; burayı okuyan herkes dolar yükseliyor diye anlar.
    Ama burayı ilk defa okuyan biri bu sapıklar ne diyorlar böyle der içinden.

5. Arkadaşlar ayın 14 ünde Biden-Tayyip görüşmesinden sizce ne çıkar millet bist içinde dolar içinde bence bu günü bekliyor. Ayrıca dolarınızı fiziki tutmak mı iyi bankada tutmak mı ola ki bozdurmada her ikisinde de doların yükselişinde sıkıntı olabilir bankalar kilitlenebilir döviz büroları olası yüksek bir fiyatta o anda bozdurma yapar mı düşünceleri olan var mı?

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ayın 14 ünde Biden-Tayyip görüşmesinden sizce ne çıkar millet bist içinde dolar içinde bence bu günü bekliyor. Ayrıca dolarınızı fiziki tutmak mı iyi bankada tutmak mı ola ki bozdurmada her ikisinde de doların yükselişinde sıkıntı olabilir bankalar kilitlenebilir döviz büroları olası yüksek bir fiyatta o anda bozdurma yapar mı düşünceleri olan var mı?
    Görüşme olacağı kesin mi?
    Geçen bir yerde görüşme için haber/teyit bekliyoruz gibi birşey okudum sanki.

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ayın 14 ünde Biden-Tayyip görüşmesinden sizce ne çıkar millet bist içinde dolar içinde bence bu günü bekliyor. Ayrıca dolarınızı fiziki tutmak mı iyi bankada tutmak mı ola ki bozdurmada her ikisinde de doların yükselişinde sıkıntı olabilir bankalar kilitlenebilir döviz büroları olası yüksek bir fiyatta o anda bozdurma yapar mı düşünceleri olan var mı?
    Miktar cepte taşınacak kadar küçükse bankaya koymanın anlamı yok. Zaten vereceği faiz cücük kadar. Miktar büyükse banka derim.

ytd

8. ABD de Cleveland daki tıp merkezi bilem , Türkiye'de ki şehir hastanelerini örnek almak suretiyle , bu seviyeye nasıl ulaşırız noktasinda, Türkiye'den bilgi almak ve tecrübe lerini artırmak için heyetler tahsis etme ve randevu talebi noktasinda çalışmalarına başlamışlardır.

Yaw bu dolar topigindeki münafık lar bu ilerlemeyi görmeyip bay Kemal şeklinde konuşmaktadırlar .Onların gözleri var görmezler , ha bay Kemal, soyle, öğle değil mi , ha bay Kemal ,

Ahaber frekansı karışmış arkadaşlar gusura galmayin .

Sayfa 376/1002 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •