Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sevgili arkadaşlar daha bu işin kanal istanbulu var. 1 aya kazmayı vuruyoruz dedi reis.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 8.80 görüldüğünden beri kaç milyar dolar yakılmıştır sizce? İndirmek ve burada tutmak için

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Miktar cepte taşınacak kadar küçükse bankaya koymanın anlamı yok. Zaten vereceği faiz cücük kadar. Miktar büyükse banka derim.

ytd
    Hocam iyi de bankalarla ilgili çok senaryo konuşuldu. Bankalar yok doları veremeyecek yok sermaye kontrolü gelecek yok el koyacaklar çekimlerde azar azar verecekler vs.

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Sevgili arkadaşlar daha bu işin kanal istanbulu var. 1 aya kazmayı vuruyoruz dedi reis.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu ayın sonunda ilk kazmayı vuruyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    8.80 görüldüğünden beri kaç milyar dolar yakılmıştır sizce? İndirmek ve burada tutmak için
    Bu işlerin uzmanı Reha beydir. Biz askerlik yaparken indirmek için genelde pek dokunulmazdı, kaldırmak içinse hafif hafif okşanırdı. Ama şimdiki gençlerin elinde akıllı telefonlar var ! her türlü aksiyonu anında çekerler. Bu işler biraz da alışkanlık meselesi gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Adamlar kazmayla değil, dev sondaj delicilerle çalışıyorlar. Bugün gaz, yarın petrol derken esas çıkarılan altınlar nerede ? Neyse kimse - 128 ton altın nerede - demediğine göre çıkarılmamıştır.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Önce ilk köprü yapılacak. Kanal sonra.
    Köprü başlarına yeterli sayıda adam koyacaklar ki izdiham olmasın.

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hocam iyi de bankalarla ilgili çok senaryo konuşuldu. Bankalar yok doları veremeyecek yok sermaye kontrolü gelecek yok el koyacaklar çekimlerde azar azar verecekler vs.
    Diyorlar walla. Benim de çekincelerim var, körü körüne güvenmiyorum. Daha önce 2 sene civarı evde sakladım dolarları, hem de %3-%4 faiz veriliyordu bir ara. Ne oldu? Hiç. Faizden olduğumla kaldım.

Hedge olarak bir miktar fiziksel metal tutuyorum, yeni parayı da yurtdışı borsalarına atıyorum şimdi.

Sermaye kontrolü gelince bankadaki para buharlaşmaz. Azar azar verebilirler ya da yurtdışına gönderdiğiniz paraya bir sürü soru sorup kıllık çıkarırlar. İleride yurtdışına taşınırım, parayı buradan alırım yutdışına götürürüm gibi bir planınız yoksa sizin için değişen birşey yok. Yine bunlar varsayımlar üzerine öngörülen senaryolar.

Traşlama gibi bir şey olursa bir daha bankaya çöp bile koyanı bulamazlar. O direk intihar olur. Çaresizlik adama neler yaptırır bilemiyoruz tabi.

ytd

Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •