Sevgili arkadaşlar daha bu işin kanal istanbulu var. 1 aya kazmayı vuruyoruz dedi reis.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili arkadaşlar daha bu işin kanal istanbulu var. 1 aya kazmayı vuruyoruz dedi reis.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.80 görüldüğünden beri kaç milyar dolar yakılmıştır sizce? İndirmek ve burada tutmak için
Diyorlar walla. Benim de çekincelerim var, körü körüne güvenmiyorum. Daha önce 2 sene civarı evde sakladım dolarları, hem de %3-%4 faiz veriliyordu bir ara. Ne oldu? Hiç. Faizden olduğumla kaldım.
Hedge olarak bir miktar fiziksel metal tutuyorum, yeni parayı da yurtdışı borsalarına atıyorum şimdi.
Sermaye kontrolü gelince bankadaki para buharlaşmaz. Azar azar verebilirler ya da yurtdışına gönderdiğiniz paraya bir sürü soru sorup kıllık çıkarırlar. İleride yurtdışına taşınırım, parayı buradan alırım yutdışına götürürüm gibi bir planınız yoksa sizin için değişen birşey yok. Yine bunlar varsayımlar üzerine öngörülen senaryolar.
Traşlama gibi bir şey olursa bir daha bankaya çöp bile koyanı bulamazlar. O direk intihar olur. Çaresizlik adama neler yaptırır bilemiyoruz tabi.
ytd
Yer İmleri