Originally Posted by
ayhan53
malum evi tadilattan geçireceğim dedim aynı zamanda evin tüm kapılarını mutfak doalplarını çocuk odalarının dolap ve yataklarını mobilyacıya yaptıracağım. anlaştığım usta apartmanda daha öncede 3-4 dairenin işlerini yapmıştı çok ağır aksak çalışır ama temiz iş yapar. benim işi aldığından beri abi sanayiye gidelim kapı ve dolap kapaklarını seçin siparişi verelim diyip duruyordu. bizde covid movid derken işi iraz salladıydık.dün akşam kalktı eve kadar geldi abi hafta sonu gelin seçin yahu usta acelen ne dedim abi mobilya malzemelerinin fiyatlarına yetişemiyoruz. ben kaporayı verdim toptancıya bi an önce malı çekip işe başlayayım yoksa 2. zammı yansıtacak dedi. bizde cumartesi gidip o işi çözeceğiz ama sunra ve sünger konusunda piyasada hem sıkıntı var hemde fiyatları rokete bağlamış
al işte biz sunta fiyatlarını konuşurken doalr bi anda zıpladı demek ki suntaya bi zam daha gelecek altında roketledi
Son 1 yıllık enflasyon maaşlı çalışanlar açısından en az %40 vardır.
Tam kapama sonrası bugün ilk defa cafe ye oturdum. Benim cafe de zam yoktu. Sevindim doğrusu. Açık süt aldığım yer ise son 1 yılda %28 zam yaptı. Terlik aldım geçen yıl aldığımın aynısı, aynı marka, aynı tip, %80 civarı zam. Marka Spor ayakkabı alayım dedim %100 zam almadım, marka değiştirecem. Yabancı marka ama Türkiyede satılanları Türkiyede üretiliyor diye biliyorum. Arabayı bu haftalarda 10bin bakımına götürecem orada ne girecek henüz bilmiyorum. En az %100 bekliyorum.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri