Sayfa 822/997 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam ust foto nasrettın asağı pacalara sarkma var.derkı hasrettın ben bereket dagıtıyorum market pazar tuık muık hamdolsun kolla bıyerler falan der sizde sanattan anlamıyonuz bak ustad melıh ın yetıstırmelerı mızah katmıs bız cahallara nolmus dolarlamı maas alıyonuz da bugun 8.70 ler yarın gaz var mujde var yuzuk var sırası gelmıs eser manıdar olarrak tarrak var varmı?by kemal ey chp
    aslında bacağa bağlasa hem daha rahat hareket edebilirdi
    bir halt olacağı yok.

haberler, müjdeler bir taraftan, realiteler enflasyn ekonomi vb gibi faktörler diğer taraftan.. ciddi hareketliliğe neden olacaktır.. şartlanmamak lazım..

endeks 30 dolar dibi 2020 de 160 $ mertebesi... şu anda 175 $ civarı..abd enflasyonunu filan hesaba kattığında makas daha da daralıyor.. yani nerdeyse geçen seneki dip seviyesinde.. temkin.. bunlar her türlü atraksiyonu yapabilirler.. makineler ellerinde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. BOA sağda maça başladı
    bakalım klasik sol tarafa kaç dk da geçecek

4. Goley gelsin ahali,
    Canım sıkılıyor,
    Üüff bunaldım diyenler,,,
    ahan burdan yakın....
    https://youtu.be/FQU0apoJUpg
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. Kaldı 10 bar 10 işlem günü .
    hayırlı hafta sonları.

6. VİOP un yüzdesel olarak xu030 dan aşağıda olduğu günlerde satış..
    Tam tersi olduğu günlerde ise yukarı istek daha fazla oluyor gibi bişi gözlemledim..

Sizlerin düşüncesi nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,211
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    VİOP un yüzdesel olarak xu030 dan aşağıda olduğu günlerde satış..
    Tam tersi olduğu günlerde ise yukarı istek daha fazla oluyor gibi bişi gözlemledim..

Sizlerin düşüncesi nedir?
    ne yana dönersen dön, DELİK onlardan yana kalıyor
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aslında bacağa bağlasa hem daha rahat hareket edebilirdi
    Bir de akp sanata karşı derler.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 822/997 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •