ulen çaycı hala haşlama çayı milletinm önüne koymuşsun alın mutlu olun diyon mutlu olmayanada bardak kırıyon çayı döküyon utanmassan çaydanlığı dvirip çay yoğğğ diycendeeee nireyyeeeeeeee kaderrrrrahada 15 gündür düşürüyon 15 gün daha düşürürsün eeee sonreee ne olcek süyle bakem söz tek rakama geldiğinde elimdeki lot kadar lot alcam fazla değil 100k lotum var iş bank

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla O zaman bir ferahlık gelir hissenin üzerine ben şimdiye kadar çok hafif alımlar yaptım. 17.28 zirvesinde elimde portföyümün % 10 civarı bir miktar kalmıştı elimde, daha eklediklerimle %18 ine bile ulaşmadı şu anda, bu şekilde düşüş devam ederse, 13 e yaklaştığında pörtföyün %30 unu, 12 TL ye yaklaştığında pörtföyün %40 ını sarky e dönüştürme niyetindeyim. Olacagından değil sadece en olumsuz durum için stratejim böyle olacak. Yarının güzel olacağını ve 13.6 altına da pek sarkacağını düşünmüyorum. Haziran sonuna kadar da zirveyi aşacak bir yükselişin yaşanmayacağını düşünüyorum.
 O zaman bir ferahlık gelir hissenin üzerine ben şimdiye kadar çok hafif alımlar yaptım. 17.28 zirvesinde elimde portföyümün % 10 civarı bir miktar kalmıştı elimde, daha eklediklerimle %18 ine bile ulaşmadı şu anda, bu şekilde düşüş devam ederse, 13 e yaklaştığında pörtföyün %30 unu, 12 TL ye yaklaştığında pörtföyün %40 ını sarky e dönüştürme niyetindeyim. Olacagından değil sadece en olumsuz durum için stratejim böyle olacak. Yarının güzel olacağını ve 13.6 altına da pek sarkacağını düşünmüyorum. Haziran sonuna kadar da zirveyi aşacak bir yükselişin yaşanmayacağını düşünüyorum.
				 Originally Posted by akrep4401
 Originally Posted by akrep4401

Yer İmleri