Sayfa 584/831 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. işimiz gücümüz var spek
    artık kaldır şunu.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    işimiz gücümüz var spek
    artık kaldır şunu.
    Almıyosa vardır bil bildiği.. Anlamadığım fiyatlar satışlar düşecek diye düşüyorsa bu süzmeler insanların traktör taleplerini nereden bilip 6 ay 1 sene önceden fiyatlıyor.. Kaç senedir aynı durum
    OMAHALI

3. Satışlarda düşüş beklentisi varsa faizlerin yükselmesi ile ilgili olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Almıyosa vardır bil bildiği.. Anlamadığım fiyatlar satışlar düşecek diye düşüyorsa bu süzmeler insanların traktör taleplerini nereden bilip 6 ay 1 sene önceden fiyatlıyor.. Kaç senedir aynı durum
    Kaçırmamak adına biraz erken geldim
    bi problemin olduğunu sanmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Kaçırmamak adına biraz erken geldim
    bi problemin olduğunu sanmıyorum.
    2017 de endeks giderken buna benzer Bi durum oluşmuştu.. Ben güncel fiyattan 6 ay sonrası traktör satışlarını artık öngörmeye çalışıyorum.. Bugün hissenin zirvesi 240 lira.. Max traktör satışı 4000 lerde.. Bugünkü fiyatlardan yıl sonuna doğru satışların 2700/2800 lere düşmesi beklenebilir..
    OMAHALI

6. Satışların 2700 kere düşmesini beklemiyorum,bu döviz kurları ile aylık ihracat rakamları ortalama 1500 un altına düşmez, ülkemizde traktör satış rakamları bu aylardan Eylül e kadar düşüş gösterir.spekte her yıl bunu kullanır. Ytd ..

7. Maddi duran varlıkları yeniden değerlendirir mi acaba!?

8. BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN:
    Kanun No. 7326
    Kabul Tarihi: 3/6/2021
    Bu yeni kabul edilen kanunla, şirket varlıklarının yeniden değerleme sonucunda oluşan değer farkının vergisi %5 ten %2 ye indirilmiş..

Bu yeni yasa ile bu güne kadar maddi duran varlıklarını yeniden değerlemekten kaçınan şirketler, belki bu yıl sonuna kadar şirket defter değerini kredibilitesini yükseltmek için maddi duran varlıklar için yeniden değerleme yaparlar. Şirketlerin gercek özsermaye gücü ve gercek defter değeri açığa çıkar.

Şirketlerin özsermaye veya hisselerin defter değerinin yükselmesi, Bistin genel değeride yükselmesi açısından olumlu olur. Daha makul fiyatlarda görünecek olan BİST’e yabancı ilginin artmasınada etki eder! BİST’in Enflasyon ve dovize karşı her yıl değeri düşmekte, özellikle yabancı para birimi bazında..
    Enflasyonist bir ülkede bir kaç yılda bir şirket maddi duran varlıkların yeniden değerlendirmelerin yapılması zorunlu olmalı

Sayfa 584/831 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •