Sayfa 291/563 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu da benim imza yatırımım. isaretledigim tarihlerde çok konustuk , forumda epey yazılarim vardır. Bir de 4 liradan alip 3 liraya düstugu icin hergün beddualar eden sn. batak vardi. (baska da kimse yoktu o zaman) kulaklari cinlasin ekmegini yiyemedi. finansal datalari ile piyasa degeri arasinda inanilmaz bir paradox vardi. almanya'da ki yatiriminin bir kismini satinca avni ve avanesi bile tutamadi artik. 2.30 dan 140 liraya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir de meşhur taze kuru gida var. 5 liradan 1000 liraya giden.

forumda geri dönüp bakin inceleyin. 6 lira iken bizim menkul'un elinden cikardigi mallari almistim. toplam 270 bin lot hisse vardi. nerdeyse %40'ı bende idi

forumunda inanilmaz yazdim cizdim. bir tek sn. ciğerci ve ben yaziyorduk. bunun ikimizde ekmeğini yiyemedik.

ben niye yiyemedim derseniz ? bir gun ütopya insaat'in ankarada'ki genel kuruluna gittik (sadece patronlar ve biz vardik[emoji846]) donus yolunda kizilcahamam'a ugrama gafletinde bulunduk. fabrika binasini pardon barakasini gorup icerdeki personelin durumunu gorunce elimizdeki hisseleri cikardik. sonrasi ortada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    demem o ki, finansal datalar ortada iken ? bir suru yeni haber bekleniyor iken ! bistin en ucuz kağidi iken niye farkli bir sirkete yatirim yapayim

ben orta vadeli gelisimi gormek istiyorum, nasibimizde varsa ekmegini yeriz. nasipte yoksa da yoktur zaten.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

4. Trade ederek zengin olamaz kimse, 3 - 5 bişeyler alırsın, ama yatırım başka bir dünya,!!!

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu da benim imza yatırımım. isaretledigim tarihlerde çok konustuk , forumda epey yazılarim vardır. Bir de 4 liradan alip 3 liraya düstugu icin hergün beddualar eden sn. batak vardi. (baska da kimse yoktu o zaman) kulaklari cinlasin ekmegini yiyemedi. finansal datalari ile piyasa degeri arasinda inanilmaz bir paradox vardi. almanya'da ki yatiriminin bir kismini satinca avni ve avanesi bile tutamadi artik. 2.30 dan 140 liraya
    Çok iyi iş çıkarmışsınız. Bravo.

Aynı başarınızı burada da bekliyoruz.

Kendim için bir şey istiyorsam namerdim
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    demem o ki, finansal datalar ortada iken ? bir suru yeni haber bekleniyor iken ! bistin en ucuz kağidi iken niye farkli bir sirkete yatirim yapayim

ben orta vadeli gelisimi gormek istiyorum, nasibimizde varsa ekmegini yeriz. nasipte yoksa da yoktur zaten.

Bilgilendirici mesajlar için teşekkürler Sn. Hayek. Moralim ve umudum bir nebze olsun arttı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir moral verici haber daha vereyim size sn. asyerge

sizin zarariniz 5 hane bizimki 6 hane [emoji846] iciniz bir nebze rahat olsun diye yaziyorum.

ama cok rahatim problem yok, su akar yolunu bulur. her zaman dedigim gün ola harman ola

dedigim gibi nasibimizde varsa yeriz, yoksa da yoktur.
     Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    Bilgilendirici mesajlar için teşekkürler Sn. Hayek. Moralim ve umudum bir nebze olsun arttı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    halka acilan oyak yatirim ve ünlü menkul bugun itibariyle 14-15 fk duzeyinde islem goruyor.

A1 Capital halka acilirsa piyasa degerini artik siz takdir edin ! ikinci ceyrek denetimden gecmis mali datalarin ardindan ben acikcasi bir haber bekliyorum.

Sayfa 291/563 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •