Dolar böyle devam ederse bu ay olmasa da Temmuzda ilk faiz indirimi gelir herhalde...
Dolar böyle devam ederse bu ay olmasa da Temmuzda ilk faiz indirimi gelir herhalde...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
adamın biri imtiyaz ile banka kuruyor,
para topluyor, bankayı soyup batırıyor,
sonra devlet çalınan parayı karşılıyor.
hukuk düzeni bu mu?
demokrasi kötüye kullanıldığı gibi,
kapitalizmin hukuk düzeni , kendini korumak için ,
toplumu hak ve adalet korur.
hileli hukuk değil.
o sömürü için düzen oluşturur.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
‘Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü yaparken gülmüştüm, başıma gelince anladım meğer adalet yokmuşâ€™
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...okmus-6481672/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Döviz yükselirken sık sık füze rampasına alkış tutanlar , düşerken neden sahip çıkmıyorlar. Sonuçta piyasa da sürekli yükseliş veya düşüş olmaz. Önemli olan neyin neden ne kadar olabileceğini öngörmektir. Pozisyonuma göre yükselişlerde ben de sevinirim ama düşüyorsa da zararına satmadığım sürece de üzülmem. Misal ; 8,31 den önce almadım fakat düşsün diye de karalar bağlamadım. O arada başka lezzetlere yöneldim.
Düşerken ben sahip çıktım. 8.28 yaktığında ben yüklendim(Tabi bankadan aldığımızdan 8.36 ya denk geldi o ayrı)
Bu piyasa da haberler çok önemlidir. Bu haberlerin ne zaman nasıl çıkacağını ise ancak habere konu olanlar bilebilir. Piyasa oyuncuları da bu arada tekniğe ayak uydurmuş gibi olurlar. Kıdemli analist lakaplı youtuber cumhurcudur. Aydınlanmadan önce muhalifti ve sürekli her gün Selçuk geçer gibi doları uçuruyordu. Sonra aydınlanma dönemine girdi ! Son 1 yıldır her gün döviz tukaka diyor. Haliyle son düşüşü bildim diye alkış istiyor.
Oysa , bildiğinden değil. Süperlerin olmadığı - terkettiği - piyasa da yerli ağalar hukuksal düzeltme peşindeler ! Aslında bu duruma şaşmamak gerek. Bu kadar sıkıntıda , hovardalık yapmak kolay değil.
Bir gece herkes uykuya gittiğinde , pirelerle oynaşırken sakin bir ses tonuyla doların ateşini yükseltebilmişlerse , sonra merkezi medya yoluyla s 400 konusunu çözerler . ABD den yeni tavizler alınacağı servis edilir . 500 bin rus turistin Azerbaycan - gürcistan üzerinden ülkeye giriş yaptığını fısıldarlar. Son olarak 1 temmuzdan itibaren Almanların Türkiye ye akın edeceği de haberleştirildiğinde göreyim dövizin halini. ABD 10 yıllıkları ve tüm bu güzel ! haberler karşısında şey 7,90 lara inecekmiş. Tıpkı 10 - 12 liralara gider benzetmesi........ Oysa 8,75 ler de tarladan sökülen soğanların yerine yenilerinin 8 - 8,30 cm aralıklarla dikilmesi lazım ki, iyi bir bakımla - sulamayla ay sonuna yeni hasata yetişsin.
Bu kadar yabancı misafir soğan ekmek yese soğan yetişmez. Milleti aç bırakmamak lazım. Tarlalar boş, ekmek gerek. Yatırım tavsiyesi olamaz. Parası olan sertifikalı kurumlardan yardım almalı.
8,35 üstü reis,n attıgı füzeydi bir nevi köpük diye bilir ardından abd nin para basmaya devam demesi exra oldu
şayet reis füzesinde faiz düşü gelirse 8,5* 9** yeni kanala reel olarak yerleşir
yine pazartesi görüşmelerinde afganistan bataklıgının pazarlıgı döndügü söyleniyor tabi bunun karsılıgıda olacaktır
Yer İmleri