Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    8,35 üstü reis,n attıgı füzeydi bir nevi köpük diye bilir ardından abd nin para basmaya devam demesi exra oldu
    şayet reis füzesinde faiz düşü gelirse 8,5* 9** yeni kanala reel olarak yerleşir
    yine pazartesi görüşmelerinde afganistan bataklıgının pazarlıgı döndügü söyleniyor tabi bunun karsılıgıda olacaktır
    bana göre çok çirkin bir durum g*tu düze cıkarmak için afgan bataklıgına asker yollarsak yazıklar olsun
    bu durum dövizin feza ya çıkmasından daha vahim

2. Caatsa kalkmadan hiç bir iyi beklenti gerçekleşmez. Bu iş meclis ve senato da çözümlenir. Ya da Biden kararname çıkarır deniyor. Yani Biden ne kadar taşın altına eline sokar bunu düşünmek lazım. Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özletme kendini Bosporos Reis !

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Adsız.jpg

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    28 Haziranda Basel 3 kriterleri devreye gireceği için altına olan talebin artacağı ve fiytının yükseleceği bekleniyordu ama tam tersi gerçekleşiyor nedense...

https://www.youtube.com/watch?v=x4WDW7zQ-H4
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Arkadaşlar Levent Üzümcü Gizli spekülatörmüş. Doları o yükseltmiş... Ülkenin adalette geldiği nokta...

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Levent Üzümcü Gizli spekülatörmüş. Doları o yükseltmiş... Ülkenin adalette geldiği nokta...
    3 yıl önce attığım bir tivit nedeniyle mâlî şubeye ifadeye çağırıldım. Sermaye piyasası şeysi, spekülasyon yapmak suretiyle doların fiyatını yükselttiğim gerekçesiyle benden şikâyetçi olmuş. O zaman dolar 6 kûsûr liraymış… meğer başımıza gelenlerin sorumlusu benmişim ya len.

Böyle demiş.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3 yıl önce attığım bir tivit nedeniyle mâlî şubeye ifadeye çağırıldım. Sermaye piyasası şeysi, spekülasyon yapmak suretiyle doların fiyatını yükselttiğim gerekçesiyle benden şikâyetçi olmuş. O zaman dolar 6 kûsûr liraymışâ€¦ meğer başımıza gelenlerin sorumlusu benmişim ya len.

Böyle demiş.
    Kurtla kuzu arkadaş olmuş beraber geziyorlarmış. Kurdun canı et istemiş. Tam o sırada nehirde su içmek istemiş kurt. Kuzuya dönüp suyu bulandırıyorsun demiş. Kuzu ya sen yukardasın ben aşşagıda nasıl bulandırayım deyince kurt, valla ben bilmem bulandırıyorsun demiş.

adelet artık bizde de böyle işliyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Sedat Peker, Demirören’i hedef aldı: Tüm mallarını kaybedeceksin!

Peker’in Demirören’i hedef alan paylaşımları şöyle oldu:

1-Lan pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz.

2-pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkanı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.

3- lan pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.

4- pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya Senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi.

5-Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.

6- pambıkören, Demirören Medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz. Hepinizi deli edeceğim.

7- Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz.

8- Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin Bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak.

https://tele1.com.tr/sedat-peker-dem...f-aldi-412463/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •