Sayfa 537/580 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. Ūlke ye dışardan giren sıcak para bitmiş durumda ve yakın gelecekte de geri döneceğe benzemiyor.

Bir ūlkede hukuk ve adalet bittiyse sıra ūlkede emeklerine çökūlen vatandaşlara geldiyse yandı gūlūm keten helva

Yukarda sayin snap gūzel değinmis.Yönetim deki elemanlara ödenen paralar ortada.Herkes kendi çapında birilerinin malına çökūyor.

Şunu söyletlyebilirim ki bizden malı almadan yūkselmez.Asıl soru şu;
    Bu adamlar vahşi mi yoksa yamyam mı?

Vahşilerse %10-15 arası zarar ederiz

Yamyamlarsa 10 tl ler bile mūmkūn hemde hızlı bir şekilde

2. Bu katliama kimsenin sesi çıkmıyor. Başka hisse olsa dünya gündemine girmişti.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. bugün ünlü menkul den 240 bin lot satış var, seans açılalı yarım saat olmuş. ünlü yabancı ile çalışıyor genelde.
    iş yatırım duyum almadan durduk yere listesinden çıkarmaz, 15 gün eksi kapanış da normal değil. Bakalım altından ne çıkacak.

12.50 civarı 1.5 yıllık ana trend desteği var. tüm ortalamaların altında. dönüş sinyali almadan pek dokunmak doğru olmaz.

4. burada şirket geri alımları genelde hangi kurum/kurumlar üzerinden yapıyor diye sordum ama ne yazık ki cevap alamadım

5.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    burada şirket geri alımları genelde hangi kurum/kurumlar üzerinden yapıyor diye sordum ama ne yazık ki cevap alamadım
    Sn El_Rey; Yanlis hatirlamiyorsam.Halk yatirim olmasi lazim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

6.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn El_Rey; Yanlis hatirlamiyorsam.Halk yatirim olmasi lazim..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    teşekkürler, kap tan da takip ederiz.
    Bu düşüşün planlı/organize olduğunu düşündüğüm için bu iyi bir dönüş sinyali olabilir.

7. sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla şirketi arayıp mdf ile ilgili sektörel bir sorun/kriz mi var diye soran olmuş, şirket böyle bir durum yok demiş.
    Kaldı ki son dönemde kereste fiyatlarında düşüş var. iplik, kumaş, süngeri vs bilemiyorum.

8. Bir de haziran başında böyle bir gelişme oldu, YATAS'ın ciroda abd payı ne kadar bilemiyorum:

ABD, Türkiye ve diğer beş ülkeden yapılan bazı ürünlerin ithalatına yüzde 25 vergi getirileceğini açıkladı. Açıklamaya göre, yeni vergiler uluslararası müzakereler sürerken askıda olacak. Yürürlüğe girmesi durumunda, Türkiye’den ithal 310 milyon dolarlık ürün ek gümrük vergisine tabi olacak.
    The Guardian’ın haberine göre, ABD Ticaret Temsilcisi Katherine Tainin yaptığı açıklamada, Türkiye, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya, Hindistan ve Avusturyadan ithal edilen ürünlere gümrük vergisi getirilmesine onay verildiği açıklandı.

ABD yasaları uyarınca bir yıldır yürütülen incelemede, bu ülkelerde uygulanan dijital hizmet vergilerinde Amerikan şirketlerine ayrımcılık yapıldığı sonucuna varılmıştı.

ABD Ticaret Temsilciliği bunun üzerine bu ülkelerden ithal edilen 2 milyar dolarlık ürüne yüzde 25 vergi getirilmesine karar verdi.

310 MİLYON DOLARLIK ÜRÜN EK VERGİYE TABİ OLACAK

Açıklamaya göre, yürürlüğe girmesi durumunda, Türkiye’den ithal 310 milyon dolarlık ürün ek gümrük vergisine tabi olacak. Bu tutar İngiltere için 887 milyon dolar, İtalya için 386 milyon dolar, İspanya için 323 milyon dolar, Hindistan için 118 milyon dolar ve Avusturya için 65 milyon dolar olarak belirlendi.

ABD Ticaret Temsilciliği’nin internet sitesindeki listeye göre, ek gümrük vergilerinden, Türkiye’den ithal edilen bazı halılar, nevresim ve ev tekstili ürünleri, granit ve taş cinsleri, porselen ve seramik ürünleri ve altın ile gümüş takılar etkilenecek.

Sayfa 537/580 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •