Sayfa 40/614 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 313 - 320 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Şahsi görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi içermez.
    Hocam inşaat şirketleri diyon alanlar sanki yabaci bu kredileri sagcepten sol cebe bisey olmaz merak etme bu ülkede 10 tane banka batti bu neki faiz indirmek artik zor dolar çikıyo herseyi göze aldilar artık bizim hissemizi yükseltecek icraatlara bakalım okadar açiklama yapildi ondan sonra %10 indik buna bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    2.85 altı 2.70 ler yabanci satişi devam ederse burdan yükselmesi için 2.92 geçilmesi lazim 4 olmasini bekleyen varsa 3.50 gecmesi lazim bunun altinda yükseliş yok
    👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Borsa durmadigi surece inmeye devam bunun başka yolu yok yabanci azda olsa satiyo %4.5 kaldi yabanci tabı yabanciysa .
    En güncel takasa göre citi+deu'da kaç lot kaldı acaba? İnşallah artık 10 milyon lot altına inmiştir de en geç temmuz sonuna dek bitirirler.

Endeks kademeli olarak 120bine kadar gevseyecek bence, bu da yüzde 15 düşüş demek. Bu esnada polho en iyi ihtimalle endeksin 1.5 katı düşse -normalde daha fazla düşer de iyimser düşünelim- 2.09 hesaplıyorum. Bakalım o seviyeye gelince utanıp adam gibi bir geri alım programı aciklayacaklar mi. 2.09 demek pd/ddnin 1in altına gelmesi demek. O zaman ak g.. kara g.. ortaya çıkacak.

4. Hep sonradan şu kadar lotum var diyorsun ve polisanda şu an yabancı oranının ne kadar olduğunu bilmiyor musun yani?

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Hep sonradan şu kadar lotum var diyorsun ve polisanda şu an yabancı oranının ne kadar olduğunu bilmiyor musun yani?
    Ücretli ekranım yok, isbank mobil borsa kullanıyorum. Görebileceğim bı yer var mı? En son Citi+deu 10.5 milyon lot kalmıştı geçen hafta sonu. Sonrasını merak ediyorum.

6. Yanlış anlamayın o kadar para bağlayıp yabancı oranını milletten öğreneceksiniz size en büyük tavsiyem borsayı bırakmaniz olur. Bankanız zaten size ücretsiz vermesi lazım. Diyelim ki vermedi yatirdirdiginiz komisyonun 10 da 1 i ne denk gelen bir para ile o lisansı satın almanız lazımdı.
     Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Ücretli ekranım yok, isbank mobil borsa kullanıyorum. Görebileceğim bı yer var mı? En son Citi+deu 10.5 milyon lot kalmıştı geçen hafta sonu. Sonrasını merak ediyorum.

7. Yabancı satışida bitsin işlem hacmimiz 2 milyonu geçmez artık başbaşa kalcaz merak etmeyin.

8. Mühim olan şu yabancı gerçek yabancı mi yoksa bıyıklı mi? Benim çok bi fikrim yok bu konuda. İnşallah gerçek yabancıdır demekten başka yapacağım bir şeyde yok. Citi ve deu daki mallar Gürdal in mi onu eski hazirun cetvellerini kiyasliyarak yapabiliriz.oradan bir şeyler çıkartılabilir. 15.05.2018 de gurdalda yaklaşık 5.5 milyon lot varmış mesela...Ama ben hala su %21.6 yi nasıl %25 e çıkartılabilir onu pek anlamadım. Kimin satması lazım yada başka bir şekli var mı?
     Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Yabancı satışida bitsin işlem hacmimiz 2 milyonu geçmez artık başbaşa kalcaz merak etmeyin.

Sayfa 40/614 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •