Sayfa 21/238 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. BALKANLARA DİKKAT VE BU YAZİ COK ONEMLİ BİR TAHLİL

BU MEZHEP CATİSMASİ GORUNUMLU OLARAK YURUTULEN BİRLESİK DEVLETLER İLE BİRLESİK KRALLİK ARASİNDAKİ MUCADELENİN SADECE İSLAM COGRAFYASİYLA SİNİRLİ KALMASİNİ BEKLEMEK SAFLİKTİR

HERKES KATARA SUUDA İRANA BAKARKEN BALKANLAR'DAN GELECEK YENİ BİR HABERLE SASİRABİLİRİZ

NET BİR MUCADELE VAR
    Son düzenleme : viper; 07-06-2017 saat: 11:45.

2. avareller sürüsüne anca bu yapılır

3. Şu andaki durumu aslında aklımdan gecirmistim

Yani benim viper endeks 98500 -- 99000 arası sat vermişti ve bende oradan sata geçerken ( yani hisselerimi satarken yoksa shorta yada dövize geçerken değil ) , ulan dedim içimden

Bu viper endeks tekrar bir zirve teyidi yapsa bunlar endekse 102-103 bile gordurur diye

Nitekim de öyle olduğu gözüküyor

Orta vade hedef olarak 110-125 arası bist100 hedefine katılıyorum çünkü ne dolar ne Euro ne de sepet bazlida DANGER ZONE bölgesine girilemiyor

Oraya mutlaka ve 100 un üstü havada karada olacak şeklinde girecekler bence ancak bunun olması için sindirmesi güç toplaması lazım

DANGER ZONE bölge cizgisinde sürekli patinaj cekiyor ama her zorlamasinda daha yüksek bir fiyatla aynı yatayi zorluyor

Bunu daha fazla surderebilecegini zannetmiyorum

Basit düzeltme yapıp geri döndüğünde bile aynı bölgeyi 1000 puan yukarıda bir fiyatla zorlayan endeks sağlam bir duzeltme yapıp geri dönerse o bölgeyi rahatlıkla 10000 bin puan yukarıdan geçip kopurterek de bir 10000 daha koyabilir

Düşüncem bu yönde , dolayisiyla eylem planimda bu yönde

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

4. Yukarıda bahsettiğim dolar Euro ve sepet bazlı graflarda aynı bölgeyi daha yüksek TL fiyattan sürekli zorlayıp gecememesinin temel sebebi KUR

Burayı geçerken şöyle bir senaryo sanıyorum çok daha olası

Düzeltmeyi kurda marjinal bir yükseliş yaşanmadan gerceklestirebilirlerse eğer

Sonraki yukarı ivmelenme esnasında kuru aşağı basabilirler

Yani DANGER ZONE bölgesine kurda 3.5 altinda orta vade ( en azından bir çeyrek ) kalıcı bir oturma olmadan girilebilecegi ve oralarda bir süre takilabilecegi kanaatinde degilim

5. Gelelim yurt dışı gündeme

Daha önce hisse netteki teknikcinin yeri adlı basligimda birleşik devletlerdeki calkantinin Türkiye dekine benzer temeller üzerine oturduğunu yazmıştım

Demem o ki , bir süre sonra Trump a anayasayı ihlalden dava açanlara da dava açılırsa hiç sasirmam

Trump oylesine tesadüfen seçim kazanmış biri değil , ABD de ki sorostopollarin karşısında olan adamların getirdiği biri

O yüzden dingiltereye bindirmekten geri durmayacaklardir diye düşünüyorum

En son bu iki güç ABD nin bağımsızlık savaşını verdiği dönemde kapismisti ve Fransa'nın desteğiyle dingilizleri tokatladilar

Şimdikinin de sonucu bana göre belli de yine de İzleyip göreceğiz , misir patlaklarini hazırlayın

Warner bross sunar : kahkah:

6. Patronu Mercedes katakullisinden sabıkalı olan eko tiiiiiviiiii hamsosu tenzilattan GANDİ pazarlamasına girişti

7. Fetoş sever yürüyüşü için CNN BBC ve diğerleri çeşitli konumlarda soteye yatıp aportta beklemeye başlamışlardır Allah bilir

8. Teknik ziyafeti

1... Dolar bazlı

2... Euro bazlı

3... Sepet bazlı

4.. Us 10 yıllık bazlı

5.. Veeeeee

T TIME THEORY eşliğinde TL BAZLI uzuuuun vade bist100 çalışması

azzzz sonraaaaaaaaaaaa demiyorum iftardannnn sonraaaaaaaaa

Sayfa 21/238 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri