Sayfa 494/1002 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    . Ayrıca Damat Carlo da Barziniye çalışmaktadır .
    Bunu yazdım boş olmadığını anlatmam lazım .
    Damat Carlo 'nun , Don Binalucci' nin açlıktan zafiyet geçiren bakımsız oğlunun teknesinde Sicilya da , punta secca köyü açıklarında , bir manken hatuna " şey acaba bi fotoğraf çekinebilir miyiz ? " tarzı yılışmalari ortaya dökülünce , yediği dayaktan ötürü yaptığı haaainliktir.

Bunu duyan büyük oğlan sunny marlone ," ulan benim kız kardeşimi nasıl aldatma pozisyonlarına girersin " diyerekten korumaların gözü önünde babası Don Marlonenin fıskiyeli evinin bahçesinde , Damat Carlo yu tekme tokat dövmüstür .

Damat ve Don Marlone nin kızı olan gelin hanım damadın yüzü ve yaraları iyileşince mutluluk fotoları vermişlerdir .

Dayağa çok icerleyen Damat Carlo, Don Barzani'nin teklif ve ayartmasiyla , kayınpederinden aldığı anahtarla kasayı açıp içini boşaltmış ve sonra da Facebook üzerinden kasa gozetmenligi gorevinden istifa etmiştir ,

Olay budur.Hikaye İtalyan makamlarının takdirinde isim ve olay benzerlikleri tamamen tesadüfen ibarettir.
    Any resemblance to the real persons and cases is purely coincidental.

Bilmem aanatabildim mi

2. yahu bakana inanıp haziran sonuna kadar tüm nüfusu 2 kere aşılayabileceklerini iddia eden sensin
    ben de yapsınlar bir daha yazmam dedim, ne oldu % kaçtayız, aşılama ne zaman biter..?

ün önce — 323 aşı yapan arkadaşımız Mersin Şehir Hastanesinde görevli. Meryem Hanım ve doktor olan eşi, salgının zor günlerinde Kovid-19'a

Bak günde 323 aşı yapan var.Daha sonra bir günde 441 tane yapan hemşire haberi de okudum diye hatırlıyorum da onu bulamadım,bulursam linkini atarım.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu bakana inanıp haziran sonuna kadar tüm nüfusu 2 kere aşılayabileceklerini iddia eden sensin
    ben de yapsınlar bir daha yazmam dedim, ne oldu % kaçtayız, aşılama ne zaman biter..?
    Sen aşı yapma kapasitesi açısından yazdın onu,yapılamaz dedin,bak gördün mü günde 1.5 milyon aşı yapılabiliyor.41 milyon aşı yapıldı,her gün de bir milyon yapma kapasitesi var.Yazdığın laf doğrumuymuş,günlük kaç aşı yapılabiliyormuş öğrendin mi.

6. kara cahil benim 80 kişi dediğim ilk etapta ev ev gezerek yaşlıları aşılamaydı
    var mı bildiğin sağlık kurumu dışında gezerek veya araçla günde 80 kişiyi aşılayan..?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    sn achiles niye 2. aşı süresini 28 güne çektiler..?
    çünkü onlar da biliyor 1.5 milyon insanın 15-20 günde 2 kere aşılayamayacaklarını
    ben diyorum ki 1 ay içinde bile 3 milyon aşıyı yapamazlar.
    Bak burda bir ayda üç milyon aşı yapılamaz demişsin.Günlük 1.5 milyon yapıldı.

Neyse sen teflon kişiliklerdensin ne olsa ne yanlışın çıksa kabul etmezsin,konu benim açımdan kapandı istediğini yazabilirsin.

Sayfa 494/1002 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •