Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by abctrader Yazıyı Oku
    Selamlar herkese, diyelim ki beyanname sinirini astik ve beyanname vermedik. Cezasi nedir ve %100 yakalanma durumu soz konusu mu? Yatan kuponlari bankalarin hesap nezdinde bildirmesi gerekiyor mu? Etik olmadigi halde kira alan ama beyanname vermeyen bircok insan var. Sizin fikriniz nedir?

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kira olayı farklı. Kiracım var diye bildirmezseniz kimse kiracınız var mı yok mu bilemez. (kiracıyla sıkıntı olması durumunda kanunlar da ona göre işler)

Eurobond'da, hissede her şey sistem üstünde kayıtlı.

Yakalanma kısmına bir şey diyemem

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kira olayı farklı. Kiracım var diye bildirmezseniz kimse kiracınız var mı yok mu bilemez. (kiracıyla sıkıntı olması durumunda kanunlar da ona göre işler)

Eurobond'da, hissede her şey sistem üstünde kayıtlı.

Yakalanma kısmına bir şey diyemem
    Sanki ev sahibi iseniz ve kira beyannamesi vermiyorsanız ona da "bu evi ne yapıyoruz" diye araştırıldığını duymuştum ama gerçek mi/yaşayan var mı bilemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Argus Yazıyı Oku
    Sanki ev sahibi iseniz ve kira beyannamesi vermiyorsanız ona da "bu evi ne yapıyoruz" diye araştırıldığını duymuştum ama gerçek mi/yaşayan var mı bilemiyorum.
    Doğrudur, o kadar ayrıntıdan haberim yok. Muhabbeti başlatan kişi bu usulsüz kira işleri bu şekilde çok yaygın dediği için nedenini yazdım.

Arkaplanda neler oluyor bilemiyorum.

Devlet araştırmasa bile kiracı ile sorun yaşanınca başka bir takım problemler çıkabilir. Kiracı mal sahibinin böyle katakullilere girdiğinin fakındaysa onu kendi lehine kullanabilir... Riski işler. Hiç gerek yok.

Kurallara uyan birisinin başı 90% ağrımaz. Belki biraz daha az kazanırsınız ama bir sürü gereksiz riskten kurtulursunuz. Normalde 100% ağrımaz yazmam gerekirdi ama ülkede kuralsızlık yuva etmeye başladı son yıllarda. Kurallara uyanların da başına işler geliyor artık.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Doğrudur, o kadar ayrıntıdan haberim yok. Muhabbeti başlatan kişi bu usulsüz kira işleri bu şekilde çok yaygın dediği için nedenini yazdım.

Arkaplanda neler oluyor bilemiyorum.

Devlet araştırmasa bile kiracı ile sorun yaşanınca başka bir takım problemler çıkabilir. Kiracı mal sahibinin böyle katakullilere girdiğinin fakındaysa onu kendi lehine kullanabilir... Riski işler. Hiç gerek yok.

Kurallara uyan birisinin başı 90% ağrımaz. Belki biraz daha az kazanırsınız ama bir sürü gereksiz riskten kurtulursunuz. Normalde 100% ağrımaz yazmam gerekirdi ama ülkede kuralsızlık yuva etmeye başladı son yıllarda. Kurallara uyanların da başına işler geliyor artık.
    Katılıyorum.. Bu sene aşma durumum var, paşa paşa beya edip ödeyecem bakalım ne kadar çıkacak.
    Vergiden kaçma değil ancak kaçınma yöntemlerini araştırman anlamlı olacaktır.
    Örneğin çocukların eğitim masraflarını düşebiliyoruz; iki çocuk bakalım ne kadarını kurtaracak seneye Mart ayında göreceğiz

5.  Alıntı Originally Posted by Argus Yazıyı Oku
    Katılıyorum.. Bu sene aşma durumum var, paşa paşa beya edip ödeyecem bakalım ne kadar çıkacak.
    Vergiden kaçma değil ancak kaçınma yöntemlerini araştırman anlamlı olacaktır.
    Örneğin çocukların eğitim masraflarını düşebiliyoruz; iki çocuk bakalım ne kadarını kurtaracak seneye Mart ayında göreceğiz
    Eşinizle ortak hesap kullanıyorsanız beyanname limiti haliyle iki katına çıkıyor zira kazancın yarısı size yarısı eşinize ait. Tek kişilik hesap ise eşiniz adına bir hesap açıp bundan sonra alımları o hesap üzerinden yapmak da bir seçenek.

6.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Eşinizle ortak hesap kullanıyorsanız beyanname limiti haliyle iki katına çıkıyor zira kazancın yarısı size yarısı eşinize ait. Tek kişilik hesap ise eşiniz adına bir hesap açıp bundan sonra alımları o hesap üzerinden yapmak da bir seçenek.
    işte eşler arasi boşanma konusunda kullum gidebilir

7.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Evet biliyorum Sn. Fabrice yine de teşekkürler, ancak buradan bir kere yakalandık
    Aklımdaki tek soru; halen kullandığım hesabı ortak hesap olarak çevirebilir miyiz bir soracağım bankaya.

Bir diğer taraftan ülke riskini tüm aileye yıkmak istemiyorum ..
    Sepet candır..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •