Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sağlık Bakanı : Delta varyantı ile ilgili ülkemizde 134 vakamız var , toplamda 16 ilimizde görüldü , 82 tanesi İstanbul , 18 Düzce , 8 vaka Van’da , Ankara’da 4 , İzmir’de de 3 vaka görüldü . Hergeçen gün bu varyantın artmasından endişe ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Biontech aşısından 4,5 milyon doz Mart sonuna kadar gelmişti , 20 milyon dozda Haziran ayı içerisinde gönderilmiş durumda , pazartesi de 5 milyon doz gelmiş olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Koca: Şu ana kadar gelen toplam Sinovac aşısı miktarı 34 milyon oldu.

Sağlık Bakanı : Nüfusun en az yüzde 70'inin, 55 milyona yakın vatandaşımızın Kurban Bayramı'na kadar en az bir doz aşılanmış olmasını sağlamak istiyoruz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Bakan Koca : Salgın sebebiyle yaklaşık 50 bin vatandaşımızı kaybettik , salgından dolayı ertelenen sağlık hizmetleri sebebiyle yaşadığımız kayıp ise bundan çok daha büyük . Örneğin kalp krizi teşhisi salgın döneminde %56 azalmasına rağmen , kalp krizine bağlı ölümler %10’dan fazla artış gösterdi . Benzer bir çok hastalıkta da bu durum mevcut . Biz Covid 19 ölümlerini dünya sağlık örgütü kriterlerine göre 50 bin olarak açıklarken dolaylı nedenlerle en az bir bukadar daha vatandaşımızı kaybettik

ABD Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir heyet, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Havalimanı'nın güvenliği konusunu görüşmek üzere Türkiye'ye ziyarette bulunacak.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    ABD Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden oluşan bir heyet, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Havalimanı'nın güvenliği konusunu görüşmek üzere Türkiye'ye ziyarette bulunacak.
    ırak suriye derken şimdide afgan bataklıgından şehit haberleri gelecek
    ne için

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ırak suriye derken şimdide afgan bataklıgından şehit haberleri gelecek
    ne için
    Bazı dosyaların açılmaması için

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 505/1002 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız