Sayfa 309/701 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.Borsa burası olmaz denilen şeyler olur.
    Şimdi siz diyorsunuz kasadaki nakit 14 TL
    Eskiler bilir zamanında kasadaki nakitinde altında işlem gördü
    Bu hisse senedi uzun vade içindir.Sabrı olan kazanır

2.  Alıntı Originally Posted by Sinyore Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimse kendini kandırmasın.Borsa burası olmaz denilen şeyler olur.
    Şimdi siz diyorsunuz kasadaki nakit 14 TL
    Eskiler bilir zamanında kasadaki nakitinde altında işlem gördü
    Bu hisse senedi uzun vade içindir.Sabrı olan kazanır
    Evet o günlerden gelenlerdenim. Hissenin değerinin bilip yatırım yapan bekler. Piyasaları tahmin etmek yerine şirketin durumunu takip etmek mantıklı. Uzun vadede farklı noktalardan alım yapıp nihai amaca ulaşıldığı zaman kazanmak en doğrusu. Olmaz diye bir şey yok her şey masada; benim planlarım masada.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    boğa gören var mı boğa ? arada şaka yollu takılıyorum ciddiye almayın kimseyle derdim yok, foruma katkı adına biz yine tecrübelerimizi yazalım sadece bu hisse için değil tüm piyasa için usd 8.8-9.20 arasını gördüğünde borsanın dip olacağını düşünüyorum usd zirveye yakın borsa dibe yakın.
    boğa nerede boğa? )

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    arkadaş hala burda ise tekrar okusun bakalım piyasa ayımı boğa mı?
    evet 158 bin endeksten sonra olanlar objektif olabilenler öğrenme amaçlı okusunlar.

5. https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5254641 okumak öğrenmek isteyenler buyursunlar

6. Bir miktar kar satışı yapmıştım 20.72 görünce yine dayanamadım y.t.d.

7. daha önce yazdım 20 altını beklemiyorum demiştim 20 altı olmadı uzun sure yatayda kalacagını 2 liralık marjda gidip geleceğini düşünüyorum

8. bir sonraki hareket ekim-kasım da beklemeye devam yukarı aşağı aşağı yukarı testerelere davam...

Sayfa 309/701 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •