BIST yüksek açtı, orada kaldı. Hareket yok. Yine S&P ye bakıyormuş gibi bir hal var.
Yerli almıyor. Dün olanın benzeri olur diye korkuyor olabilirler. Dün bankalar güzel yeşil açmış, gün içi aşağı dönmüş ve sonra yüksek kırmızı ile kapamışlardı. Yerli bugün yoğurdu üflüyor gibi.
Bir miktar long ile para piyasalarını kapatayım, çok sıkıcı oldu. Akşam bakarım 1400 üzerinde kalabilmişmiyiz, kalamamışmıyız. Şu an iki tarafada gidebilir durumda.
viopxx tarafına bakıyorum, oradada nüfus yarıya inmiş. Arada sırada buraya takılanlarda kayıp, moruk vardı, repulse vardı. repulse yeni bir teknik analiz yöntemi geliştirmek için yola çıkmıştı, bir dahada gören olmadı. kitapçı aklıma geldi ondan kurtulduk gibi, bir yıldır görünmüyor. Adını anmasam iyiydi. 
Bu arada viopxx tarafında abd de tapering açıklaması sebebi ile epeyce bir düşüş bekleyenler gördüm. Önceki tapering konuşması abd de 22 Mayıs 2013 de olmuş. O günün grafiğine bakılırsa tapering konuşmaları S&P grafiğini etkilememiş. Yükselmeye devam etmiş. Açıklama olduğu gün yukarı son dalganın kubbesini yapıyorlarmış. Açıklama olunca S&P %7 düşmüş ama kubbeden sonraki düşüş gibi görünmüş ekstra bir düşüş olmamış. Sanki hiç açıklama olmamış gibi bir görüntü. Devamındada yukarı doğru yeni dalgalarla devam etmiş. Sonuçta abd borsası 2013 de tapering açıklamasındanda etkilenmemiş, azaltmaya başladıklarındada etkilenmemiş. Hep yükselmiş. O gün abd borsasında balon yokmuş ama bugün var. Yani bugün abd borsasının sürekli yükselmesini beklemiyorum ama tapering dillendirildi diyede kesin düşüş bekleyenlere şaşırıyorum. Hep şu siyonist kanalın mor rujlu kadınının her gün her dakka 2013 gibi olurmuyuz korkusunu kaşıması ile oldu. Millet korku içinde büyük düşüş bekliyor. Aslında bu beklenti longcular için iyi bir şey.
Bol şans.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri