Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    YÖS (yabancı öğrenci sınavı) sınavı zaten vardı(en az 30 yıldır vardı).Bunu mu kastediyor..

WEB den taradım bununla ilgili kaynak,resmi yazı görmedim.Kaynak göstermeden bir yorum yapmak yalçın başkana yakışmaz.kutuplaşma o kadar çok artmış ki; ne yalan ne doğru bilinmiyor..

O akademisyene diyeceğim;kaynak gösterip te haber yapmak lazım.

Marjinal gazetelerin endişelerini,yorumlarını gördüm.

haber denildiği kadarsa çok büyük tepki alır.burada siyasi görüş olmadan her veli tepki gösterir..
    Haber aşağıdaki link'te var:

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-okuyabilecek/

Resmi Gazete'de yayımlandı: Katarlı gençler, Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecek

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

Resmi Gazete'de yayımlandı: Katarlı gençler, Türkiye'de sınavsız tıp okuyabilecek
    Hocam 2020 sonunda 6 Katarlı yatırımcının 111 milyar portföy değeri vardı.. Son güncel portföy değerleri sizin veri setinizde mevcut mu?
    OMAHALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu 111 milyar tl lik portföyün büyük kısmı QNB hisseleri olmalı...satışa konu olmayan hisseler...yoksa 111 milyar tl portföy oluşturacak bir alım olmadı bistte...öyle olsa endeks şu an herhalde 250-300 bin falan olurdu rahat...

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Hocam 2020 sonunda 6 Katarlı yatırımcının 111 milyar portföy değeri vardı.. Son güncel portföy değerleri sizin veri setinizde mevcut mu?

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu 111 milyar tl lik portföyün büyük kısmı QNB hisseleri olmalı...satışa konu olmayan hisseler...yoksa 111 milyar tl portföy oluşturacak bir alım olmadı bistte...öyle olsa endeks şu an herhalde 250-300 bin falan olurdu rahat...
    Hesap şöyle tutmuyor.. Geçen sene bu hissede yabancı payı yüzde 2 idi.. 27 mayısta bu oran sıfıra düştü.. Yatırımcı ilişkileri de doyurucu bilgi vermedi.. Aradığımda piyasa değeri 160 milyar idi.. Şu an 144 milyar.. Spk ya bu 6 Katarlı yatırımcının portföylerini açıklaması için kapsamlı Bi dilekçe hazırlıyoruz... Muhtemelen açıklanmıcak
    OMAHALI

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

katarlı gençler sınavsız okuyacak diye bi şey yok.. imzalanan protokolün başlığı şöyle "askeri sağlık alanında eğitim işbirliği"

bu başlık bile herşeyi açıklıyor, türk ordusu ve katar ordusu arasındaki işbirliği kapsamında 15 tane katarlı askeri tıp öğrencisinin türkiyede eğitim almasını düzenliyor bu anlaşma.. normalde haber değeri bile olmayan bi detay, en gerizekalının bile anlayabileceği açık olan bi durumdan bile -bütün katarlı gençler türk tıp fakültelerine sınavsız girecekmiş diye" yaygara koparmak insan zekasına hakaretten başka bi şey değil.. yıllar boyu her gün buna benzer 20 tane yalan dolan üfürenlerin amacı belli- halkın bi kısmını delirtmek ve boş polemiklerle ülkenin iç direncini yerle yeksan etmek

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    katarlı gençler sınavsız okuyacak diye bi şey yok.. imzalanan protokolün başlığı şöyle "askeri sağlık alanında eğitim işbirliği"

bu başlık bile herşeyi açıklıyor, türk ordusu ve katar ordusu arasındaki işbirliği kapsamında 15 tane katarlı askeri tıp öğrencisinin türkiyede eğitim almasını düzenliyor bu anlaşma.. normalde haber değeri bile olmayan bi detay, en gerizekalının bile anlayabileceği açık olan bi durumdan bile -bütün katarlı gençler türk tıp fakültelerine sınavsız girecekmiş diye" yaygara koparmak insan zekasına hakaretten başka bi şey değil.. yıllar boyu her gün buna benzer 20 tane yalan dolan üfürenlerin amacı belli- halkın bi kısmını delirtmek ve boş polemiklerle ülkenin iç direncini yerle yeksan etmek

t24 kutlamak lazım, ülkede pek yapılmayan bir şeyi yapmış- hatayı kabul edip özür dilemek.. bu tür gündelik yalanlarda, işin üfürme olduğu ortaya çıktığında hemen mevzuyu unutturmak oluyor genel tavır, o yüzden bu özür bi karakter göstergesi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •