Sayfa 31/68 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. T24
    @t24comtr
    Prof. Dr. Derya Unutmaz :Delta varyantının aşı olmayanlarda daha ağır hastalık yaptığına dair veriler geliyor.
    RECEPŞIŇ
    @reco_sins
    ·
    10d
    @t24comtr
    adlı kişiye yanıt olarak
    bu açıklamayı yapmış olamaz milleti bu zeka ile aşı karşıtı yapacaklar
    Nur
    @nnunlu
    ·
    6d
    @t24comtr
    adlı kişiye yanıt olarak
    Katil sürüsü
    hamdolsun elhamdülillahÜrdün BayrağıSuudi Arabistan Bayrağı
    @Fovers1
    ·
    12d
    @t24comtr
    adlı kişiye yanıt olarak
    ben covid oldum ayasofyada 2 rekat namaz kıldım hastalık geçti
    Sedat KARANİOĞLU
    @KOMUTAN_CCC
    ·
    9d
    De Walllah !!!
    Twiter aleminin insanları...
    @erefefik

2. Seyit Tümtürk
    @seyittumturk7
    ·
    13s
    BM de 44 ülke Çin’in Doğu Türkistan’da Uygur ve diğer Türk halklarına uyguladığı soykırımı kınadılar.

Arnavutluk Bayrağı, Avustralya Bayrağı, Avusturya Bayrağı, Belçika Bayrağı, Belize Bayrağı, Bosna Hersek Bayrağı, Bulgaristan Bayrağı, Kanada Bayrağı, Hırvatistan Bayrağı, Çek Cumhuriyeti Bayrağı, Danimarka Bayrağı, Estonya Bayrağı, Fransa bayrağı, Finlandiya Bayrağı, Almanya bayrağı, Haiti Bayrağı, Honduras Bayrağı, İzlanda Bayrağı, İrlanda Bayrağı, İsrail Bayrağı, İtalya bayrağı, Japon bayrağı, Letonya Bayrağı, Lihtenştayn Bayrağı, Litvanya Bayrağı, Lüksemburg Bayrağı, Marshall Adaları Bayrağı, Monako Bayrağı, Hollanda Bayrağı, Yeni Zelanda Bayrağı, Norveç Bayrağı, Palau Bayrağı, Polonya Bayrağı, Portekiz Bayrağı, Romanya Bayrağı, San Marino Bayrağı, Slovakya Bayrağı, Slovenya Bayrağı, İspanya bayrağı, İsveç Bayrağı, İsviçre Bayrağı, Birleşik Krallık Bayrağı, Ukrayna Bayrağı, 🇺🇲

3. Güll
    @Gll80202773
    Annem savcıdan koruma istedi size zarar vermeden koruma veremem dedi. Al zarar verdi koru şimdi annemi al. Haberleri yapan gazeteciler evimizin adresine kadar yazıyorlar ama iki kelime edemiyorlar bu cinayetle ilgili. Polisleri arıyoruz dalga geçiyorlardı.
    Benim 2 kardeşim daha yurda aldılar. Benden aldılar. Kim verecek bunun hesabını polisler mi savcımı hakim mi o gazeteciler mi? Kim? Herkes evinde uyurken ben dün hiç uyumadım. Annemin çığlığı kulağımda yankılandı. İlk o ********i ambulansa bindirmişler. Annem orda yatıyordu.
    Orda minicik bir şekilde yatıyordu. Kim bunun hesabını verecek kim. Twitter instagram dan mı sesimi duyuracağız. Kaç kadın ölecek. Televizyonda gördüğüm şey dün başıma geldi yarın başkasının başına. Bu da bir işe yaramayacak ama bir umut.
    Böyle katilleri koruyup yardım edip ceza vermeyen herkes hakimi savcısı devleti yazıklar olsun yazıklar. Vali Beyler cenazeye gelecekti güya gelmedi. İyi ki gelmedi annemi getirebilecek mi hayır. Biz yardım isterken neredeydi herkes. Nerede?
    10 şikayet var 10 dan fazla dava hiç bir bok olmuyor. Olmadı. Annem gitti yok yok. Sabah yanında kimse olmaması... Annem için ağlayamıyorum bile gözyaşım akmıyor. Nasıl birşey anladım. Anneme sarılamadım bile. İlk gittiğim cenaze annemindi. İlk defa morga annem için gittim.
    İlk gömdüğüm kişi annem. İlk kaybettiğim kişi annem. Minicik bi tabuta koydular annemi minicik. Benim annem mutsuz öldü. Sürekli şiddet fiziksel ve psikolojik daha başka neler... Kimse hiçbir şey yapmadı kimse. Show haber mi kurtaracak kadınları yoksa Müge Anlı mı yoksa tt ler mi
    Güll
    @Gll80202773
    ·
    6s
    Bunu görüp duyup birşey yapmayan savcısı hakimi valisi polisi herkesin Allah belasını versin herkesin. Benim içim acıyor. Annemi dağ başına toprağa koydum yerin dibine. Bir bezle gömüldü annem bir bez parçası. Salak saçma şeyleri tt yapacağınıza bunu yapın.
    .................................................. ........
    @erefefik

4. Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    · 39d
    MHP'nin yayın organı Türkgün gazetesi, kamu bankalarından en fazla reklam alan "gazete" oldu.
    @erefefik

5. mehmet pehlivan
    @epehlivan1071
    ·
    24 Haz
    — 1900 : Kadınların Olimpiyatlara
    ilk katıldığı tarih
    — 2021 : Kadınların Olimpiyatlardan
    silinmeye başladığı ilk tarih

Transerkekler kadın kategorisinde 2021 Olimpiyatlarına katılacak.
    Böyle saçma iş olur mu abi? Erkek kategorisinde yarıştır.
    @erefefik

6. https://www.birgun.net/haber/yeni-pr...rilecek-349617

Yeni protokol tartışma yarattı: Katarlılara sınavsız tıp eğitimi mi verilecek?
    Arda Tunca
    @arda_tunca_at
    ·
    3d
    Böyle bir karar karşısında üniversite diplomamı rektör ve dekanların katılacağı bir törenle, basın önünde iade etmeye hazırım. Çok hazırım ve çok da istiyorum. İsyan ediyorum.
    @erefefik

7. EHA MEDYA
    @eha_medya
    ·
    3d
    ABD'nin İşsizlik Yardımı Programı çöktü

*Veriler programa başvuran 64.3 milyon Amerikalının ihtiyaç duydukları yardımı alamadıklarını gösteriyor.
    *Cumhuriyetçilerin elinde bulunan 26 eyalette ise bazı hükümet yardım programları, işgücünü azalttıkları gerekçesiyle iptal edildi.
    @erefefik

8. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2d
    ABD'de 150'den fazla hastane çalışanı Covid-19 aşısı olmayı kabul etmediği için işten çıkarıldı.

— CBS
    @erefefik

Sayfa 31/68 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •