Sayfa 514/1002 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Valla hocam dolar 10.50 olsa da bir çok eli yüzü düzgün kagıtta fiyat ayarı yaparlar. 10.50 hedefine gidiş sürati rteye baglı. Karlarını ne zaman realize etmek isterse o zaman oraya ulaşırız. Belki de daha yukarı da ittirebilirler doları.

Piyasada erken seçim sonrası rte ve akpnin tamamen siyaset sahnesinden silinecegi ve türkiye varlıklarının ve tl'nin saglam ralli yapacagı konusunda bir konsensus var.
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Burada da yazmıştım, vatandaşın çogunlugu dolar euro sterlin altın rallisini kacırdı ve kacıracak muhtemelen. Gecen yaz konut fiyatları tavandayken bir cok uyanık vatandasımız konut almıstı. Ben de güzel fiyatlardan satmıstım o ara. Orada baya bir dolar bozumu oldu milletimiz tarafından.

Bu sefer devlet ekside bankalar ekside ve halkın rezervi de pek iyi durumda degil sanki.

Doların 9 hedefi tertemiz potada. 10.50 hedefi ise çok uzak degil. Böylece rte 6.90'da grafigin dibini işaretleyip dipten %50 yaptırmıs olacak.

Günaydın hocam sizce 10.50 hedefi tahmini ne zaman gerçekleşecek 10.50 olduğu zaman bist 100 kaç olur?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Amerikalılar Drone'lara karşı toplu imha silahı geliştirmişler:

https://www.youtube.com/watch?v=QjHGxKb6W1c
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Süper şarkı

Dolarla yumoşla uğraşma diyor

(Çevre müsaitse açın!)

https://youtu.be/4N1IZ1E-zr0

4. Peker'in son tvitinde Baykal'la ilgili iddia var. Eğer doğruysa bir ç.. Ke gitmiş,güzel ülkem.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Veli ‘Katarlı gençler’ dedi, muhabir canlı yayında panik oldu

https://tele1.com.tr/veli-katarli-ge...k-oldu-421487/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. kanal İstanbul un yapılış amacı

belki de su yolu ile ayrılmış devlet içinde özerk statüye sahip şehir devletçiği.

yani bir london city,hong kong gibi finans ve ticaret

merkezi yapılmak isteniyor olabilir mi?

bu adacık içinde kalan yere serbest bölge statüsü verilip vergi cenneti yapılmak isteniyor olabilir mi ?

yani asıl maksatlarını hiç söylemiyor olabilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Peker'in son tvitinde Baykal'la ilgili iddia var. Eğer doğruysa bir ç.. Ke gitmiş,güzel ülkem.
    baykal şahsiyetli biri olsa o felçli haliyle kendini milletvekili listesine yazdırmazdı
    adamın yemin etmeye mecali yok, 5 yıl boyunca devletten maaş alacak, verdiği hizmet karşılığı.?
    bölgemde aday olsa oy vermezdim, sorsan ideallerden, dürüstlükten bahseder..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    baykal şahsiyetli biri olsa o felçli haliyle kendini milletvekili listesine yazdırmazdı
    adamın yemin etmeye mecali yok, 5 yıl boyunca devletten maaş alacak, verdiği hizmet karşılığı.?
    bölgemde aday olsa oy vermezdim, sorsan ideallerden, dürüstlükten bahseder..
    Sekreterine atlayıp, milletvekili yapan...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 514/1002 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •