Sayfa 116/1004 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    temmuzun ilk haftasi ya da temmuza yayilacak bir bicimde dünya borsalarinda bir konsolide edici satis dalgasi bekliyorum.

şartlar olusacak gibi duruyor.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"
    şartlar oluşacak derken.. ?? tek bir cümleyle dahi olsa ifade edilmesi zor olmasa gerek.. aşırı derecede gizemli havaya bürünüyor bazen argumanlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    temmuzun ilk haftasi ya da temmuza yayilacak bir bicimde dünya borsalarinda bir konsolide edici satis dalgasi bekliyorum.

FDow 5.3.3.5.3.2 ye yeni başladı. Sonrasında 2 hafta sürebilecek bir 5.3.3.5.3.3 var. Dolayısıyla beklediğim ilk hafif-orta şiddetli (4000-6000 puan arası) realizasyon olacak olan 5.3.4 realizasyonuna en az 3 hafta en fazla 7 hafta var gibi görünüyor. Yani en erken Temmuzun son haftası olabilir gibi görünüyor EW ye göre, o da FDow'da 4000-6000 puan arası gibi

3. Arkadaşlar kolay gelsin
    herkese bol kazançlar
    bugün zayıf başlayan
    fakat toparlanmaya niyetli bir piyasa var gibi
    1500 altı sakat
    temmuz başına kadar
    hisse vadeli long
    endeks şhort devam ediyorum
    karda olanı azaltıyorum
    bugün şhort azalttım
    1500 altına inerse el meçbur
    tekrar artırmam gerekir

4. o değil de kolay kolay rüyama borsa girmez ama rüyamda garanı taban gördüm...

ne güzel bir rüyaydı cennetten çiçekmi topluyorum dedim...

mart taki düşüş sonrası oluşan dolar bazlı dib (gün sonu kapanış) seviyesinin bile altındayız şu anda.. endeks30 o zaman 180 $ civarı imiş.. şu anda 172 $..herhangi bir şeyin göstergesi değil ama enteresan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

03.06.2021 tarihinde pozumu paylaşmıştım.

"Haziran vade 1550 den %25 short, Ağustos vade 1575 den %25 short, Ons Ağustos vade 1901 den %25 short oldum.
    Nasip olursa Temmuzun sonuna kadar bozmayacağım. Ağustosta görüşmek üzere sayın forumdaşlar, Bol şans herkese..."

Demek ki şekil oluşmaya başlamış, hayırlısı olsun...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

esasen bir kaç gün sonra yeni vade opsiyon pozlarının açılmasını bekliyorum.. ama can sıkıntısı işte.. dolar bazlı kchol+garan sepet long poz açtım yine temkinli miktarda..%2 kar hedefi ile..gösterge değer 1800..

8. bu emlak konut ctesi kanal istanbul inşaatını başlatmadımı?

bu ne hal şeytan çarpmışa dönmüş...

Sayfa 116/1004 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •