Sayfa 117/1004 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Haziran vade shortlar 1505 den kapandı, ons short 1783 den kapandı (Arkadaş çok tehlikeli). Ağustos vade shortları arttırmak için yukarı sürmesini diliyorum.

Bugün + kapatmamız lazım palacan, testere testere...
    Son düzenleme : Bakışaçısı; 28-06-2021 saat: 12:05. Sebep: Değiştirme
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

2. şu üçünden kendi fonumu kurdum haziran 2021 itibariyle..

her ayın son 10 günü alım yapıcam bu kadarlık...

fon kuralları oluşturuyorum...

3. Bazi hisselerde Beklenti yaratıp kaldırıyorlar sonra çakıyorlar. Kozaa yi da kaldırdılar 18 e kadar sonra allah yarattı demeden çakıyorlar.Ekgyo kaldırıp çakıyorlar. Shortcuda gelmiyor eskisi gibi sıkıştıracak adamda bulamıyor. Kuduruyor AmQ un iblisi araya alacak adam arıyor. Alıyorsan al çakıyorsan çak.

4. Kaldırmaya başladılar gene.. Kendimi saldım bekliyorum
    OMAHALI

tuprs 11-12 dolar mertebesinde.. 30 küsur dolar olduğu zamanlar çok eskide değil, bir kaç yıl önce.. üstelik son 10 yılda yanılmıyorsam hisse başına 10 dolar civarı da yatırım yapıldı, mesela RUP yatırımı 2.5 milyar dolar civarı (şirket sermayesi 250 milyon) ..

enerji olayında çok fazla bilinmeyen var, global büyük dalgalar önemli, aynı şey emtia bazlı eregl'de var, demir fiyatları dolar cinsinden dünya çapında coşunca son aylardaki krdmd ve eregl şovlarını izledik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Siz herhalde gundemi takip etmiyorsunuz CHP biz odeme yapmıyacagız dedi bu ne demek hulumet değişirse şirketler sıkıntıya girecek CHP hiç beklemediğim bir hamle yaptı açıkçası şaşırdım halk desteği yok
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu emlak konut ctesi kanal istanbul inşaatını başlatmadımı?

bu ne hal şeytan çarpmışa dönmüş...
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

kanal istanbul kadar aptalca bir proje acaba ülkede daha önce gündeme geldi mi bu kadar ısrarcı biçimde.. 90 larda bir ara gündeme gelmişti dönemin hükümeti sakıncaları çok fazla deyip bir daha gündeme almamıştı.. ama bu siyasal islamcılar artık kime ne sözler verdilerse bu aptalca projeyi bu kadar zorluyorlar..

güvenlik dediler tamamen yalan bir gerekçe, güvenlik olsa etrafına 2-3 milyon nüfus yığmazsın kanalın..kanalın ekolojik ve milli güvenlik tehlikeleri çok fazla..ayrıca durup dururken su yolu açıp sonra da üzerinden geçmek için 10 tane köprü yapmak da ayrıca aptalca bir proje olduğunu gösteriyor.. bu tamamen emlak projesidir.. bazı görüşlere göre katarlıların blok halinde ikamet edeceği bir yer olarak tasarlanıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Siz herhalde gundemi takip etmiyorsunuz CHP biz odeme yapmıyacagız dedi bu ne demek hulumet değişirse şirketler sıkıntıya girecek CHP hiç beklemediğim bir hamle yaptı açıkçası şaşırdım halk desteği yok

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    biliyorum ironi yaptım zaten...

ciddiye alma

Sayfa 117/1004 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •