Sayfa 125/1004 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    kapanışa doğru geri alır kerizleri kopartır işine bakar. nasıl olsa keriz çok.
    Evet kapanışa doğru geri almasını bekleyen kerizleri kopartiyor gibi. Keriz çok..

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    çok kötü geçen 2 ayın vade sonu şahane geçti. ama ayu gardaşlar havaya girmeyin.

maç ortada.

yurtdışında net bir yön yok.

cümleten iyi akşamlar.
    Değerli el turko,
    Ben Tophane berduşunun omuzuna ceketi atıp,sağ omuzundan ceketi sarkıtıp,,,öne dopru eğdirip nara atmaya başlattım mı...dikkat edecen...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Evet kapanışa doğru geri almasını bekleyen kerizleri kopartiyor gibi. Keriz çok..
    dövizi düşürmek için swaplarla yeni bir operasyon çekilip borsa düşürülmüyorsa fikrim sabit. londra swap faizleri izlemek gerek.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Değerli el turko,
    Ben Tophane berduşunun omuzuna ceketi atıp,sağ omuzundan ceketi sarkıtıp,,,öne dopru eğdirip nara atmaya başlattım mı...dikkat edecen...
    abi zaten halkbank 4 lira iken oralara gittin. çok şaşırdım yalan yok. 2 liraya düşse almam diyordum. maşallahın var.
    audentes Fortuna iuvat

SPOT kapanış

Long 11 ...

İki kişiyi daha engelledim. Güzel uygulama.

7. bugün bismillah diyerek ilk shortumuzuda açmış olduk...

vatana millete hayırlı uğurlu olsun....

1,600 e kadar kademeli açmayı düşünüyorum gelirse...

8. Bu, delta varyantını piyasalar cok on plana cıkar maya başladı yurtdısı da zirvede iken başladılar kotu haber yaymaya

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 125/1004 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •