Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Süleyman soylu boşuna dememiş temmuzda şaha kalkacağız diye elektrik zammı doğalgaz zammı lpg zammı zorunlu karşılıklar Allahım sana geliyorum engelleyemiyorum sahlanisimi hoooopp hep birlikte 1 2 3 hulooooooghhh

2. Günaydin arkadaşlar
    dün kapanışa doğru olan hareket
    klasik vade sonu hareketimi
    bugün olay netleşir
    başlangiç fena durmuyor

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Günaydınlar,
    Ben çekmedim ama,,, ne kadar CEDİT olduğuğunu tahmin edebiliyorum....
    Belki dumanı da üstünde tütüyordur...
    İzmir Karşıyaka şemikler civarında hiçbir atm de para olmadığını söyledi komşu.. (vakıf, ziraat, halk)
    OMAHALI

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    İzmir Karşıyaka şemikler civarında hiçbir atm de para olmadığını söyledi komşu.. (vakıf, ziraat, halk)
    N'olmuş!..
    Basımhane arızaya mı düşmüş?...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Enflasyonun bu kadar yüksek olduğu ve bu zamlardan sonra daha da yükseleceği aşikar iken bizim fıstıkçı şahap faiz indirir ise ya bu işi bilmediğinden ya da yukarıdaki istediğinden dolayı olur. Zamlar enflasyonu tetikler. Şu anda %19 faiz bile komik rakamlar. Bu yıl hiçbir indirim yapamaz. Haaa gider imf den sağdan soldan borç alır kasayı 100 200 milyar doldurur. Paraları çarçur etmez ise belki..
    bir kaç gün önce yazmıştım benzer düşünüyoruz : faizleri arttırmak zorunda kalacaklar..

128 milyar dolar satıp eksi kasa haline dönüştürmek öyle sıradan bir şey değil..

elbette bu sonuca gelinceye kadar bir çok farklı rezalet yaşandı yıllar içinde..

artık bu rezaletlerin kümüle etkisi ayrı ayrı kendi başlarına etkilerinden daha fazla.. eskiden daha azdı..

bunlar kadar (akape) komedi bir ekip iş başında olmadı.. her açıdan ibretlik bir yönetim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. 1-2 temmuz fonlara mal kitleme şenlikleri başlasın...

7. lannn bıraaakkk bence merkez hata yapıyor geçsinler tek hazine döviz sistemine tüm dövizler merkeze isteyen banka ödeme yapacağı zaman merkezden talep etsin müşteri de ne için dövüz istediğini önce bi izah etsin gıdım gıdım uğraşmasın merkez bankası eheeee eyyyy
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bir kaç gün önce yazmıştım benzer düşünüyoruz : faizleri arttırmak zorunda kalacaklar...
    Artırmadan önce muhtemelen indirecekler, daha sonra çok kısa zaman içinde olağanüstü toplantı yapıp indirdiklerinin en az 4-5 katı artırmak zorunda kalacaklar..
    Daha önce buna benzer bir şey yaşamıştık sanırım, indirim yapmamışlardı gerçi ama yine muhtemelen benzer bir şey yaşayacağız..

Kadro konusunda da tamamen katılıyorum, en basiretsiz kadrolardan biri şu an ülkeyi yönetiyor..
    İlk dönemlerine kıyasla bunu söylüyorum tabi, ama bu onları akladığım anlamına da gelmiyor..
    O dönem yapılan ana hatalar nedeniyle şuan ki çıkmaza girdik.

Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •