Sayfa 27/804 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 209 - 216 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. arkadaslarr burada kyyi yanlıssss yonlendırmeyınnn okuyan duyan yarın tavan acccak sanır
    oyleymıs de boyleymıs de tahtacı da burdaymıss da,
    bugun yuzde6 dusmus hısse dun de bı mılyın neyin lot saatılar onbes dakkada
    annnamıyom spekmısınız nesınızzzzz

Sn. VaL,

Dipnot No 23. Nasıl yorumlarsınız?

3. Dipnot 23'e bakınca 2017 için bol kira görüyorum. 388 milyon TL'lik sadece Nurol Tower ticari bölümlerine karşılık 344 milyon TL'lik nugyo piyasa değerini görüyorum. Kambiyo tarafında ise şirketin kendini hedge ettiğini görüyoruz. Nihayet kendilerini dolara karşı korumaya almayı başardılar.

4. Nugyo'nun yarın ne yapacağına çok takılmayın. Bu bilanço yeni bir dönem başlattı. 2017 rakamlarının bu bilançodan çok daha iyi olacağını kestirmek güç değil. Piyasanın bilançoyu anlaması, özümsemesi belki biraz zaman alır. Ama eninde sonunda hakettiği yere gelecektir nugyo.

5.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Daha önce defalarca bahsettiğim nugyodaki dönüşüm artık bu bilançoyla tescillenmiş oldu. 2017'nin çok daha iyi rakamlarla gerçekleşmesi olasılık dahilinde. Maliyetler artık verildi. Kâr zarar tablosunda muhasebeleştirilenlerin karşılıkları çok önceden gerçekleşti, bilanço gerçekleşmeleri sadece kağıt üstünde maliyetlerin. Her yapılan satış şirkete sıcak para olarak geri dönüyor. Son çeyrekte yapılan 255 milyon TL lik satış direk para girişi anlamına gelmiyor ve gelmeye de devam edecek.
     Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    arkadaslarr burada kyyi yanlıssss yonlendırmeyınnn okuyan duyan yarın tavan acccak sanır
    oyleymıs de boyleymıs de tahtacı da burdaymıss da,
    bugun yuzde6 dusmus hısse dun de bı mılyın neyin lot saatılar onbes dakkada
    annnamıyom spekmısınız nesınızzzzz
    Sen kendini gereksiz yere çok geriyorsun Sayın Horoz.
    Canını sıkma hiç.
    Su akar,yolunu bulur.
    Bu hep böyle olmuştur.

YTD

6. Orta ve uzun vade mi bakmalıyız olaya Valentine üstadım? Yoksa kıramadığı 5,xx li değerlerde düşünmeli miyiz bu sefer?

7. Bu arada nurol life teslimleri başladıktan sonra yeni projelerde gündeme illaki gelecektir. Zaten Tower ve Park'ın önemli bir bölümü satılmış. Geriye fazla bir şey kalmamış. Nurol life'ın pazarlama işlemleri de tamamlandıktan sonra ana iş kolu inşaat olan grubun boş duracağını hiç sanmıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Orta ve uzun vade mi bakmalıyız olaya Valentine üstadım? Yoksa kıramadığı 5,xx li değerlerde düşünmeli miyiz bu sefer?
    Ben yatırımcıyım, kısa vadeyle ilgilenmem. Alım satım kararını herkes kendi vermelidir.

Sayfa 27/804 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •