Sayfa 194/1004 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. koçum benim yaş tahtaya basmaz yukarıdan boğacıklara kitleyecek belkide kitledi bile sonra ayıcıklarım sahaya inip ortalığı tarumar edince beleşe geri toplayacak eehhhhh eeeyyyyyy adam boşuna holding olmadı seni beni dereye götürür sussuz getirir laaannn bıraakkk
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. şahsen ben başka bir kağıtta bu geri alım sürecini yaşadım bir cacık olmadı.
    ama burada esas olay güven.
    çünkü benim olduğum kağıtta adam fiyatı basıp basıp şirket parasıyla hisse toplama işine girişti. imtiyazlı paydan dolayı da ha ben ha şirketim modu oluştu.
    Koç grubunun bunu düzgün layıkıyla en önemlisi de bu işten ticari menfaat elde etmeden yapacağına güveniyorsan faydalı olabilir.
    şahsen ben bu gruba güvenirim.
    yaptıkları işler de kaliteli.

3. kchol bile kurtaramadı endeksi çünkü ağırlığı az...

aslında önemli olan taze paranın girmesi taze para girmedikçe longcuların işi zor...

tüm gömlekçiler kchol atladı...

şirket dalarsa tahtaya taze parayla hareket gelebilir...

yoksa ibre biz shortculardan yana...

4. her türlü kafa yapısına şahit olabilirsiniz ama kozaa cıların kafa yapısına asla şahit olamazsınız...

onlar ütopyada paralel evrende yaşıyor...

hisseleri bulunmaz kaşıkçı elması...

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yanıldığınız bişey var kchol 670 milyon lot halk acık kısım...

bunun %80 i park halinde dogru dürüst hareket etmeyen mal...

onun için 700,000,000 tl yi küçümseyin...

Hocam,
    Senin garafik ne diyor,
    günaha girilirmi flamayı şeyettiğinde..
    Tabe günahı vebali çokgısacının boynuna...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    patronlar sadece ky'nin bilmesini istediği kadar bilgi verir.

fordun yatırım lansmanını hatırlayan var mı? rte de oradaydı. o gün kağıt 255'e kadar uçtu. acayip bir şenlik vardı. ben gidip şortladım. hisse vadelide o kadar para kaldırdığımı başka hatırlamıyorum. o günü hatırlayan çıkar mutlaka. sayın mykskstar çok iyi hatırlar. unutması mümkün değil.

patron 3 ay sonra çıkıp 10 liraya düşmüş kağıdı geri alım yapıp, sonra nanik yapsa kim ne diyebilir?
    2012 den beri tutarım.. O günde 176 dan bayağı yüklü malım vardı.. O gün verseymişim 70 80 bin bugüne göre karda olacakmışım. Bi daha o fiyatları 10 sene görmeyiz herhalde
    OMAHALI

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    2012 den beri tutarım.. O günde 176 dan bayağı yüklü malım vardı.. O gün verseymişim 70 80 bin bugüne göre karda olacakmışım. Bi daha o fiyatları 10 sene görmeyiz herhalde
    Serco ne oldu sana 1 sene önce 1 milyon endeks bekleyen adam ne hale geldi

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    o kadar değil. çip krizi aşıldığı gün ford = 300. o da 2 yılı bulabilir.

türkiyeye teknoloji, ar-ge, bilim ithal eden çok değerli bir şirket.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 194/1004 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •