Sayfa 710/821 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Açıklanan geri alım kararları gösteriyor ki IMKB30 hisseleri sudan ucuz. Bankalar da kendi hisselerini alabiliyor mu bilmiyorum ama YKBNK kredi vereceğine kendi hissesini alsa çok daha kar eder...
    Çok haklısınız. Son bir yılda verilen kredilerin getirileri (batık kredilerden dolayı) kesin negatiftir. Koç holding ve Arçelik geri alım açıkladı. Ama Tüpraş ve Yapı kredi de öyle bir gündem yok. Döviz girişi olanlarda gelecek görüyorlar demek ki. Bu da gösteriyor ki bankalara girmekle hata etmişiz. Batık oranları netleşmedikçe ve zombi şirketler ayıklanmadıkca bankalarda ki belirsiz durum devam edecek.

2. Hata olup olmadığını zaman gösterecek ama ben kendi adıma memnunum. Olabilecek en iyi fiyatlar bunlar...

3.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Hata olup olmadığını zaman gösterecek ama ben kendi adıma memnunum. Olabilecek en iyi fiyatlar bunlar...
    Evladiyelik bir fiyat. İlk hissesini 1983'de almış birinin düşünceleri...

Ykb hissesi almayan koc ne biliyor biz ne bilmiyoruz zaman gısterecek.Belki bedelli gelecek belki italyanlar ile birseyler oluyor en son babalar duyar misali ky olarak biz sonra duyarız.Hayırlısı olsun ytd

5. Bilançolar var. KAP var. Teknik, temel analiz denen şeyler var. Kimse arayıp da kimseye biz bunu alıyoruz, satıyoruz demeyecek yasal zorunluluk olmadığı sürece. Yatırım yaparken bunları araştırıp, değerlendirip yatırım yapması lazım herkesin. Yarın ne olacak acaba diye yatırım yapılmaz...

6.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Çok haklısınız. Son bir yılda verilen kredilerin getirileri (batık kredilerden dolayı) kesin negatiftir. Koç holding ve Arçelik geri alım açıkladı. Ama Tüpraş ve Yapı kredi de öyle bir gündem yok. Döviz girişi olanlarda gelecek görüyorlar demek ki. Bu da gösteriyor ki bankalara girmekle hata etmişiz. Batık oranları netleşmedikçe ve zombi şirketler ayıklanmadıkca bankalarda ki belirsiz durum devam edecek.

Bence bu riskler fiyatlara büyük ölçüde yansımış zaten...Pd/dd ve FK oranları yerlerde sürünüyor!

7. Takas oranlarını görebilen arkadaşlar, yabancı oranlarını sıkı takibe alın.Ben küçük yatırımcı olduğum için olanağım yok. Medyada yabancıların özellikle bankalara yavaş yavaş giriş yaptıklarını, kısa vadeli bir boğa piyasası oluşturacaklarına dair tahminler konuşuluyor. Afganistan meselesinde ABD'nin en iyi,en ekonomik seçeneğinin Türkiye olduğu söyleniyor. Bunun da mutlaka bir karşılığı vardır. Seçim ekonomisi için de start verildi gibi. Halk bank temyizden dönmüyor bir türlü. Bu konularda her zaman bizden önce bilgilenen yabancılar uyandırmadan topluyorlar mı takip ediniz ve bir bağlantı görürseniz bizi de bilgilendiriniz. Doları frenleyen bu küçük küçük yabancı girişleri deniyor.
    Swap filan konuşuluyor. Nesnel bir gerçekleşme yok. Enflasyon ve fiyat artışları katlanılır gibi değil. Merkez rezervleri eksi 47 milyar civarı. Döviz nasıl kontrol ediliyor? Afganistan'da Türk Askeri ekonomi için bedel ödemeye devam edecek görünüyor.
    Kişisel tahminlerimdir. Fikir paylaşımı için dile getirdim.

8. Buradaki eski gonderilerime bakarsanız, Kasım- Aralık 2020 tarihlerinde çok çok yüklü yabancı alislar oldu ( ünlü menkul ve yf ) ve ralli başladı.

Ancak Naci agbal görevden alınınca, bu çok çok yüklü malı alan yabancı, tahtaları dibine kadar çizerek adeta küfür ederek sattı gitti ( 17 mart )

Şimdi tekrar gelirler mi, ayni ekip mi gelir başkaları mi gelir artık bunları yorumlamak kolay değil.

Iyi yönü şu, buralardan aşağı doğru istese de gidemiyor dibine dibine basıyorlar yine de duşemiyor demek ki dolar bazlı dibi buralar olarak işaretledik.

Diplerden mal almayı severim, zaten senelerdir alsat larla bunu taşıyorum, birkaç sene daha taşırız problem yok.
     Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Takas oranlarını görebilen arkadaşlar, yabancı oranlarını sıkı takibe alın.Ben küçük yatırımcı olduğum için olanağım yok. Medyada yabancıların özellikle bankalara yavaş yavaş giriş yaptıklarını, kısa vadeli bir boğa piyasası oluşturacaklarına dair tahminler konuşuluyor. Afganistan meselesinde ABD'nin en iyi,en ekonomik seçeneğinin Türkiye olduğu söyleniyor. Bunun da mutlaka bir karşılığı vardır. Seçim ekonomisi için de start verildi gibi. Halk bank temyizden dönmüyor bir türlü. Bu konularda her zaman bizden önce bilgilenen yabancılar uyandırmadan topluyorlar mı takip ediniz ve bir bağlantı görürseniz bizi de bilgilendiriniz. Doları frenleyen bu küçük küçük yabancı girişleri deniyor.
    Swap filan konuşuluyor. Nesnel bir gerçekleşme yok. Enflasyon ve fiyat artışları katlanılır gibi değil. Merkez rezervleri eksi 47 milyar civarı. Döviz nasıl kontrol ediliyor? Afganistan'da Türk Askeri ekonomi için bedel ödemeye devam edecek görünüyor.
    Kişisel tahminlerimdir. Fikir paylaşımı için dile getirdim.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 710/821 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •