Sayfa 207/1004 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. bende sinovac oldum,kendim ğöre haklı nedenlerden ötürü,biraz salladı ama hafif geçti,,

şimdi ikinci dozu bekliyom,1hafta sonra vurulacak,

merak ettiğim bi ğün sonra alkol alırsam özelliği kaybolurmu!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. hemşire bişi demedi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    baba baskan nikli kişi; bu yazdıklarınızı tüm Türkiye Cumhuriyetinde ki bir çok insan okuyor.Ben derim ki;bilim ve Sağlık Bakanlığımızdan ve Kıymetli doktorlarımızın izinden tereddütsüz şaşmayalım.
    BEYNİMİZDE ve VÜCUDUMUZDA oluşacak YAN ETKİLERİ İSPAT EDER MİSİN? YTD

Bilim ve sağlık bakanlığımıza güveniyorum. Ama kendi ülkemdeki Türk Doktorlarına ve Onların aşı çalışmasına da güveniyorum. Çünkü 6 ayda aşıyı pazarlamadılar. Gerçekten tüm detaylarını inceliyorlar. TURKOVAC aşının ismi bile insanlar gülerek karşıladı.Okuyanlardan Kaç kişi Gönül'ü olmak istedi ?

Hayırlı akşamlar dilerim.Okuyan arakadaşlardan çevreye verdiğim kirlilikten dolayı özür dilerim.Kusura bakmayın eşşeklik ettim.

4. Haftalıkta kritik destek 1390 kırıldı... Eğer 1350 de kırılırsa...

Oktay Teknik Analiz

https://www.youtube.com/watch?v=Gu8xctGvCXM

Baba baskan, yazdıklarınız size aittir.Sözünü ettiğiniz konu hassas bir konu.İspatınız yoksa sonuçları sana ait olur .YTD

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Söz konusu tarihler arasında tespit edilen 1,168 vaka arasındaki 555 hastanın 16 yaş üstü olduğu ve bu kişilerden 437'sinin daha önce iki doz aşıyı da olduğu ortaya çıktı. İsrail Sağlık Bakanlığına göre iki doz tam aşıyı yaptırmış olanlarda oluşan bağışıklığın azalması konusu şu an inceleniyor.

israildeki geçen haftaki durum. maskeleri rafa kalkmışdı.... yeniden maske takma zorunluluğu geldi
    Borsayla uğraşıyorsunuz, rakamlarla da aranız iyidir..
    İsrail neredeyse tüm popülasyonu aşıladı, haliyle covid vakaları aşılı olanlardan çıkacaktır...
    Mühim olan bu vakalar kaçken acaba kaça inmiş olabilir?
    Veya hastaneye yatış oranı kaçken aşı sonrası kaça inmiş?
    Veya hastaneye yatışlardaki ölüm oranı kaçken kaça inmiş?
    555 kişinin 400 bilmem kaçı 2 doz aşı olmuş istatistiği çöptür çünkü herkes aşı olmuş neredeyse...

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku

Almanyadaki aşılanma oranı %15 leri geçmediği halde. tüm dünya aşılanmak için sırada..... Garip değil mi sizce ?

Neden kendi aşılarını kendi milleti vurulmuyor...

Aşıyı bulanlar türk diye boykotmu yapıyorlar
    almanyada şimdiye kadar 75 milyondan fazla aşı yapıldı...

https://graphics.reuters.com/world-c...ories/germany/
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    almanyada şimdiye kadar 75 milyondan fazla aşı yapıldı...

https://graphics.reuters.com/world-c...ories/germany/
    adamlarda 2. doz aşı olanlar nufusun %35'ni geçniş hala sallama rakamlar veriyorlar..

Sayfa 207/1004 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •