yalnız 2,90 üzerinde nereden alış girsem tek kalemde veriyor birisi 2,91 3000 lot tek kalemde verdi..
Originally Posted by drc78 yalnız 2,90 üzerinde nereden alış girsem tek kalemde veriyor birisi 2,91 3000 lot tek kalemde verdi.. sendeki kurşunu bitirmeyemi çalışıyor ki ?
Originally Posted by zeytin sendeki kurşunu bitirmeyemi çalışıyor ki ? Eğer 2,898-2,89 verirse kaçın arkadaşlar bu veren spekdirbakalım vercekmi oralardan..
Originally Posted by drc78 Eğer 2,898-2,89 verirse kaçın arkadaşlar bu veren spekdirbakalım vercekmi oralardan.. bugün olmasa yarın , yani eninde sonunda yükselecek bu kağıt
Originally Posted by drc78 Eğer 2,898-2,89 verirse kaçın arkadaşlar bu veren spekdirbakalım vercekmi oralardan.. satıcı kurumu görebiliyormusunuz
Originally Posted by drc78 Eğer 2,898-2,89 verirse kaçın arkadaşlar bu veren spekdirbakalım vercekmi oralardan.. dediğin oldu spek bastı , bugünde bize hüsran yukarıları
Originally Posted by zeytin dediğin oldu spek bastı , bugünde bize hüsran yukarıları Versin inan sevindim verdiğine aşağılardan da hafta içi çok aldım toplamaya devam; yalnız bugün at koşturan kesinlikle spek asla ytd dir..
Originally Posted by zeytin dediğin oldu spek bastı , bugünde bize hüsran yukarıları SPEK basacam dedi ve bastı drc78 spek veya yaveri ama mert adam en azından ne yapacagı ile ilgili koz veriyor sevdim ben onu bakalım bulmacanın yeni ip ucu ne ola
Forum Rules
Yer İmleri