-
14 mayıs günü kapta yer alan olağandışı fiyat hareketleri ile ilgili açıklama sanırım birilerini korkutmuş olacak ki ilk yukarı harekette lotlarını sattılar. Brüte girme riskini ben görmüyorum ama yine de belli olmaz. Ülkede başlayan yürüyüş hareketleri de yabancıların borsamızı yakından takip etmesine neden oluyor. Her ne olursa olsun hissemiz gelecek vaadeden sağlam duran bir hisseder. Asıl hareketini bayram sonrası yapacağını düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncelerimdir.
-
'' Halka açıklık oranını artırabiliriz
Doğtaş Kelebek’in Borsa İstanbul’da halka açıklık oranı yüzde 7.86. Ersin Serbes,”Halka açıklık oranının artırılması yönetim kurulunun vereceği bir karar. Bu yıl içerisinde de böyle bir karar yok. Ama ondan sonrasında olabilir. Çünkü şirket ciddi bir büyüme dönemine girdi ve kabına sığmayacak. Belki önümüzdeki sene, finansman sağlamak adına yatırımcılardan almak veya kredi çekmek yerine yeni bir halka arz yapılabilir” diye konuştu.''
Seneye halka arz var gibi görünüyor...
Acaba açıklanmayan sekilde daha fazla mali daha ucuza pazarlayabilmekteki basarinin!!!! sirri burda yatıyor olabilir mi?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri