Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
Var mı ABD de böyle yağlı börek..
Bunların torunları çocukları TR bitmiş abi diyip ABD de pizza hut da mc donalds da halkın en aşağı tabakasının ayak işlerini yapmak için oralara gitme derdin de ama sorsan..

Standar bir ABD li nin ömründe bir kere bile asla ve kata karşılamayacağı bir şans..
Bizde ise nerede ise her jenerasyon 1 kere böyle mala vurmuştur..
O zaten senin 2 nesline yeter..
Adam gelmiş asgari ücretten dem vuruyor..
Töbe bismillah yaa..
Gundi,içine ne kaçtı anlamadım,neye kızdın onuda anlamadım?ne jenerasyonu? ne mala vurması? bahsettiğin grup,her devrin adamı olan insanlar,bunlar geçmişte de ''papatya idi'' şimdi badem oldular,çok iddialı olacak toplam nüfusun %5 ini geçmez bu bahsettiğin kitle...

Uzağa gitmeyelim 50 yıldır bu ülkede yaşıyorum,yaptığım iş karşılığı aldığım ücret ve cüzi birikimim dışında ne kimsenin ''malına vurmuşluğum''var nede kimsenin hakkına girmişliğim,dünya görüşü farketmez bu ülke insanının en az %50+ sının benim gibi olduğunu düşünüyorum,belli bir kesim zaten standart olarak çok aşağıda...

Sayın Discretus a kızmışsın ama;yollar araba dolu ,millet krediyle ev alıp köşe dönüyor tarzı benzetmelerin tam malum parti seçmeni sloganı,birde;''çalıyolar ama çalışıyorlar dedin mi tamamdır...