Kardeşim,malesef hiç çıkamadımki ihlas bataklığından bir çukurdan çıkıyor ötekine düşüyor insan buna çekim gücümü desek yoksa fazla inatlaşmamı bende anlayamadım manasız duygularımı ama bir gerçek varki yine kayıplardayım..Allah sağlıklar versin öyle söyleme para elin kiri sağlık daima bizlere lazım..Kendine iyi bak..Sağlıcakla kal..

Alıntı yaparak yanıtla

Güzel Ülkem insanının hak etmediği mağduriyetler sinsilesi hırsız,dolandırıcı,devleti dahi dolandırıp soyan vatan haini,kalleş,soyguncu Fetönün daha tehlikeli versiyonu Mücahit Örenlerlede sınınırlı değil resmen vatandaşların kuruşlarını hatta donlarını bile aldılar işbirlikçileriyle Allah hepinizi bildiği gibi yapsın ...2023 yılı hesap yılı olacak Ülkeme ve vatandaşlarına hainlik yapanlar yargılanacaklar asla kaçacak delikleri dahi olamayacak öncelikle,özelliklede Hüseyin Barack Obama'nın peçetecisi ve kolanyacısı Mücahit Ören sen ve senin gibiler yargılanacaksınız hak ettiğiniz cezayı alacaksınız.İnşallah..
nediyeyim bilmiyorum, playa mi edeyim iki laf bizim can ciger spege mi bilemiyorum. Amme lakin pala sana iki cif edeyim, her sey gulluk gulistanlik olmadan, medya, sosyal medya artik ne mecra varsa oh duzlugu ciktik sahlaniyoruz demeden sey etme olmaz mi 
Yer İmleri