Sayfa 28/804 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 217 - 224 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. valla kardes kac senedır o bınalar orda hıssenın fıyatı burda kac krız kac dolar ruzgarı kac kanun kac mudur kac bılanco kacamayan bız varız bız maymun olmusuz sız 400mılyon kıra mıra 2017 vergazı aygazı bızım dıbımız tutmus kıcımıza akrep kacmıs boyle tereyagına ekmek surerken recel de yermısın mısalı bes yıldızlı otellerde konusulan sunum yapıyomusunuz gıbı. bu sırketten mısınız sız ?

2. 2016 12 aylık konsolideye göre kira gelirleri;

6.068.498 TL.

Bunu foruma not olarak düşelim. Yeri ve zamanı geldiğinde dönüp bakarız.

3.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Ben yatırımcıyım, kısa vadeyle ilgilenmem. Alım satım kararını herkes kendi vermelidir.
    Düşündüğünüz uzun vade süresi ve beklediğiniz fiyat nedir acaba?

Life teslimler Nisan 2017'de başlayacak yazmışlar. 2017 / 6 aylık bilançoya faydası olur inşallah.

Sn. VaL, cevabınız için teşekkür ederim. Ben de bu kiralamalardan tez zamanda somut bir bilgilendirme gönderilmesini umuyorum. Malum değerleme farkları kağıt üstünde, ama kiralar sürekli ve dağıtılabilir bir kar anlamına geliyor.

5. ben yatırımcıyım dıyen delırmıstır sanırım bu hıssede hısse 5 yılda on lıradan 4 lıraya dusmus dolar 1 lıradan 4 lıraya cıkmıs ne yatırımmmıs !!!!
    allam sen burada ah alanları goruyosun

6.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    valla kardes kac senedır o bınalar orda hıssenın fıyatı burda kac krız kac dolar ruzgarı kac kanun kac mudur kac bılanco kacamayan bız varız bız maymun olmusuz sız 400mılyon kıra mıra 2017 vergazı aygazı bızım dıbımız tutmus kıcımıza akrep kacmıs boyle tereyagına ekmek surerken recel de yermısın mısalı bes yıldızlı otellerde konusulan sunum yapıyomusunuz gıbı. bu sırketten mısınız sız ?
    Siz tam olarak ne olmuşsunuz bilinmez ama Türkçeniz çok bozulmuş.

YTD

7. hısse altı dolardı bugun 1 dolarne yatırımmmm, dun bes lıraydı ıkıgunde %15 dusdu
    ekske olsa nasılsazarardayım burdayım bakalım ne hayaler ne hayallerrrrrrr

8.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    ben yatırımcıyım dıyen delırmıstır sanırım bu hıssede hısse 5 yılda on lıradan 4 lıraya dusmus dolar 1 lıradan 4 lıraya cıkmıs ne yatırımmmıs !!!!
    allam sen burada ah alanları goruyosun
    O kadar paylaşım yaptık, bilgi verdik. Bir de ah mı aldık yani

Sayfa 28/804 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •