Sayfa 349/1004 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    ben şey almaya gidiyorum
    alamadım ya la.

2. Bu sefer dışarısı kırmızıya döndü bizim saçma sapan borsamız art i yaparsa şaşırmayin. Dünkü zararı ons sayesinde şans icabı kurtardık bu vade yukarı giderse kar yazmaya basliyacaz. Ama hiç umudum yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Yarın faiz indirimi beklemiyorum. Agustos'da da beklemiyorum. Eylül ve Ekimde de kesinlikle beklemiyorum. Kasım ve Aralık belki...

Tabii bunlar ekonomik doğrulara ve kukla MB başkanının açıklamalarına dayanarak beklenti. Ama o açıklamaların pek de bir değeri yok çünkü MB yi aslında ekonominin E sinden anlamayan bir başkası yönetiyor...

İktidarda bulunan islami rejimin mutlaka faiz ile barışması lazım. Ve sözde değil özde. Televizyona çıkıp, faizi kucaklayıcı açıklamalar yapılmalı. Lakin "faiz haramdır" gibi saçma bir dini dogma üzerinden ülkenin 20 senesini çaldılar. Bakın bu ülke ekonomisinin dikiş tutmamasının altında yatan temel sebep faiz gibi hayati bir finansal entrüman ile islami rejimin yaptığı soğuk savaşdır. Sürekli savaşıyolar, sürekli kaybediyolar ama ne yazık ki akıllanmıyorlarda. Einstein'ın dediği gibi "delilik, sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir."

Ülke olarak bir loop un içindeyiz. Faiz indiriyoruz, döviz fırlıyor, döviz fırladığı için enflasyon uçuyor ve enflasyonu frenlemek için faiz arttırıyoruz ama arkasından acele ile faiz indiriyoruz, .........
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. Bencamine çökenler dikkatli olsunlar...
    https://youtu.be/wmKbZeNYbXc
    Senin en güzel yerin,
    Kahve rengi gözlerin...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Bencamine çökenler dikkatli olsunlar...
    https://youtu.be/wmKbZeNYbXc
    Senin en güzel yerin,
    Kahve rengi gözlerin...
    abi unutma. tıngır mıngır değil, tangur tungur hiç değil.

tam olarak tenger menger
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi unutma. tıngır mıngır değil, tangur tungur hiç değil.

tam olarak tenger menger
    Paldır küldürdür o,
    Paldır küldür...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    yazıya devam edeyim 15.30'a kadar bu aralıkta kalırsa longlar patlar diye düşünüyorum.
    saati saatine patlattılar. oyna devam

8. Stoplar hakkında bilgi

Stop tamamen kişinin maliyetine, risk tercihine ve izlediği PERİYODA! göre kendi belirlemesi gereken göreceli bir kavramdır.

13.07.2021 16:22 Bist 30 verileri (Endeks ağırlığına göre sıralı)

Sayfa 349/1004 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •