Sayfa 650/1002 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Bakan Koca: Önümüzde bir İngiltere örneği var. Salgın bitme noktasına gelmişken bir anda onbinlerce vaka ile karşılaştılar. Sevindirici olan, artan vaka sayıları vefat sayılarını şimdilik artırmıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Soğuk hava kanalları buzlanmadan dolayı tıkanır ve bazı bölümler sogutmaz...fişi çekip 6saat kadar calistirmayip bir deneyiniz
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Geçen yıldan beridir en az 10 kez Arçelik servis geldi ama buzdolabımı tamir etmediler ( edemediler). Motoru ve anakartı dahil hepsinin parasını verip değiştirttik ama bi türlü düzelmedi. Buzdolabının bütün aksamları çalışıyor ama gardrop tipi dolabın sağ tarafta olan soğutucusunun alt tarafı donduruyor, sol tarafta olan dondurucunun üst tarafı ise dondurmayıp sadece soğutuyor, on yılı geçmiş yeni bir dolap alın tamir için yedek parçası yok diyorlar, hele son üç ayrı ekipten ilki gazı fazla diyip gazını aldı, ikinci ekip bunun gazı az diyip yine gaz doldurdu, üçüncü ekip ise dolap çalışıyor, memnun etmiyorsa yenisini alın, bu on yılı geçmiş, parçası yok dedi. Gelen servis de İstanbul Büyükçekmece servisi. Artık dışarıdan usta getirmeyi düşünüyorum. Servis yeni ürün almamız için belli bir yaşı geçmiş beyaz eşyaları özellikle tamir etmiyor diye düşünür oldum artık.
    GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Vaka sayılarımızda belirgin bir artış var
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: Önümüzde bir İngiltere örneği var. Salgın bitme noktasına gelmişken bir anda onbinlerce vaka ile karşılaştılar. Sevindirici olan, artan vaka sayıları vefat sayılarını şimdilik artırmıyor.
    tam açılma için henüz erken olduğu,toplumda aşılanma yüzdesinin henüz hala çok DÜŞÜK OLDUĞU ( Kİ HALA ÖYLE ) TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞ tarafından defalarca söylendi.
    sizİnde içinde olDuğunuz yönetim sanki herşey güllük gülistanlıkmış gibi ( BU ARADA TÜRİZM SEZONU DA AÇILMIŞTI ZATEN ! ) herkesin dışarı çıkmasında SANKİ sakınca yokmuş gibi davrandınız.

ortalık VARYANT kaynıyor.aklı başında kişiler 4. DALGADAN BAHSEDİYOR.

umarım öyle olmaz zira bu varyantların çok dah aölümcül olduğu ifade ediliyor.aşıların etkinliği bu varyantlar üzerinde henüz tartışmalı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Cafe Trend&amp;Trade - V

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Son durum :

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yine ortak satışı olan büyük bir halka arz var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 650/1002 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •