-
1. dalga dalga diyerek bizimle dalgamı geçiyorsunuz yoksa kesin bilgi sahibimisiniz
Tekniz analiz, belli bir disiplin altında yapılan, en nihayetinde geleceği görmek adına, yanılgı payını da içeren yöntemdir.
Salı pazarında kurdele kesen Horasan lının teknik analiz nedir, ne değildir, bilmemesi mümkün mü?
Sayın Haldun35 in dilini özellikle dikkat ediniz. Yorumunun bir cümlesinde dahi kesin ifade kullanmış mı?
Felis silvestris
-
2- kağıdın 4 lira olabileceğini yazıyorsunuz o zaman neden burada duruyorsunuz yada yazıyorsunuz siz iyilik meleğimisiniz
Bu sorusuna ne yazmalıyım bilemedim. Acemi bir spekülatörün hezeyanları mı, bilgi paylaşımının değerini hiç öğrenememiş, içselleştirememiş biri mi,
Salı pazarında kurdele kesen biri için, hisse düşüşe geçtiğinde yine de o hissenin takip edildiğini bilmemesi mümkün mü? Kendi adıma ben böyle bir haksızlığı Sayın Horasanlıya yapamam.
Felis silvestris
-
3- size inanıp ki burada o tür ahmaklardan epey var satan olursa daha sonrada kağıt yükselirse sizi mahkemeye verirse bunun altından kalkabilecek argümanınız nedir,o çizgilerinizin sizi mahkemede ve öfkeli yatırımcıya karşı koruyacağınızımı düşünüyorsunuz ,gelecekten nasıl bu kadar emin haber verip yönlendirme yapmaya çalışıyorsunuz geleceği kim bilebilir bilincindemisiniz
Burada en kabul edilemez olanı, insanları, yatırımcıları AHMAK olmakla itham etmesi. Cümlesinin gerisinin hiç bir anlamsal değeri yok.
Felis silvestris
-
4-siz başkasına akıl verip düzeltme yapacağını söyleyeceğinize kendinizi düzeltip kendi işinize bakmayı neden düşünmüyorsunuz
Sanırım; paranın verdiği kof bir kibir, itibar suikastı, küçük düşürme, alaya alma. Her ne söylerseniz hepsi içinde
Felis silvestris
-
5-daha çok soru var ancak kırıcı olmamak için yazmıyayım ,benden size tavsiye bu dalga işlerini bırakın ,bu alemde öyleleri varki dalganın envayi türlüsünü yapar bir bakmışsınız dalgalar içinde siz kalmışsınız ,yapmayın milletin kafasını bulandırmayın kendi işinize bakın ,dostca tavsiye olarak al
İki yüzlülüğe bakar mısınız. Aynı paragraf içerisinde (Kendi aklınca) en bayağısından itibar suikastı yapıp, belden aşağı vuruyor ama beyefendi kırıcı değil, Üstüne üstlük akıl da satıyor.
Felis silvestris
-
Şimdi ben kendisine soruyorum. Salı pazarında kurdele kesen, temel analizi çok iyi okuyan manipülatör, Şirket bu zamana kadar ARGE araştırması için ne kadar para ayırmış, harcamış, ya da hiç ARGE adı altında bilançosunda gider olarak göstermiş mi. Foruma söyleyebilir mi?
VEGAN ET konusuna ne kadar vakıftır.
Felis silvestris
-
Bu konuda son sözlerim olarak. Bütün bunları niye yazdım.
Bir daha bu kadar pervasız olmaması, haddini bilmesi için. Haldun35 yapılan bu hakaretten sonra lanet olsun diyerek, foruma terk etti.
Bir güzelliğim daha var kendisine, Önce bu beyefendiye CİMER e şikayet edeceğim. Bir netice alacağımdan değil. Adı bir kayıtlara geçsin. Daha bitmedi. Kendisi hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunacağım. Daha bitmedi Kendisi hakkında maddi, manevi 3 kuruşluk tazminat davası açacağım.
Dava nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, hiç önemi yok. Amaç Beyefendiye rahatsızlık vermek. Avukatıma talimatı verdim.
Ego şişkini bu tipleri iyi tanıyın
Felis silvestris
-
Fırsat bulduğumda, gece olurunu aldığım bana ait olmayan, alıntı teknik analiz grafiği koyacağım.
Felis silvestris
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri