Bizim kapanış itibariyle ;
Dax 15.257
FDow 34.252
SPF 4291.3
VIX 20.02...
Herkese sevdikleriyle beraber sağlıklı , huzurlu , mutlu nice bayramlar olsun...
Fransızlar milli geliri 1 dolara düşen 100 milyar USD dış borcu olan LÜBNAN'a yardım etmiyorlarmış..
Zira felaketi yaratan siyasi grup çözüm üretemez,demiş Mösyö Le Drian..
Reformu gerçekleştirecek olan, birlik ve dayanışma içinde yolsuzluk, hırsızlık ve kamu parasının yağmalanmasına sorumlu..
(Bizde de Bknz.Binali,Erdoğan zenginleşmesi,servetleri)
Mösyö Le Drian'a göre pratik anlamda REFORM;
Siyasi grubun cezalandırılması, üyelerinin hapsedilmesi, mahkemelere sürüklenmesi ve mahkûm edilmesi demek..
The American Task Force on Lebanon'ın başkanı Edward Gabriel ise Lübnan hakk. yazısını şöyle noktalamış.
Bir evi kirli bir paspasla temizleyemezsiniz.
Herkese iyi bayramlar
Bayrama şhortları % 50 azalttım.
Hisse vadeli longlar duruyor.
Şuan oransal olarak longlar % 60 şhort % 40 gibi
Bayram sonrasonın iyi olacağını varsaydım.
Denilirse neye bakarak varsaydın.
Teknik hiçbir gerekçem yok maalesef
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıbrıs'ta herhangi bir yanlış adım yada İngiltere ABD AB nin rızası dışında bir adım da ot tıkarlar. Açıkçası bu adamların kafası şeytanliga çalışıyor. Az önce bayramlık ihtiyaç almaya gittik geçen ay ile bu ay arasında %30 civarı zam var. Ulen bir temmuzda kitledin zammı biz altı ay ödeyeceğiz kabaca her memur emekli işçi den %30 çalmış oldu. Bu şartlarda karşına ceketi koysan kazanır.
Globale ne çakıyorlar beee. Pala iyi yırttı gene.
Böyle giderse ev değişikliği olduğun da soğuk oda deposu yapacağım 500 litre dipfriz ve buzdolabı yetmiyor. Kaliteli süt ürünlerini 6 aydan fazla bir seneye kadar saklarım. Tuzlu olduktan sonra bozulmaz. Çörekotunu koy baz tuluma sakla. İnanılmaz fiyat artışı var. Seneye Hazirana kadar asgari stok var. Haziran da poku yedik. Çok zoruma gidecek 35 TL ye aldığım yağı 70 TL ye alınca.
Yer İmleri