Sayfa 457/1004 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    nagehan kim ya? ilk seçimde hepsi gidecek...suriyelilerde suriye ye...efendim neymiş onlar mülteciymiş BM ye göre zorla gönderemezmişiz...yok yav...nasıl bir mültecilik bu ki bayram olunca güle oynaya suriye ye bayram ziyaretine gidiyor bayram bitince geri buraya dönüyor...yemişim böyle mülteciliği...

Bu ÜLKE'yi soyan,
    Akıl almaz rüşvet ve komisyonları ülke dışındaki

Vergi cennetlerinde istifleyen Binali gibi
    Politikacıları takip eden, izleyen ve bir gün
    Hesap sorulduğunda belgeleri önümüze
    Getirecek olan, masak, mit gibi kurumlarda
    Dürüst insanların olduğuna inanıyorum..

Kamu bankalarında da devleti hala seven, memurların olduğuna inancım tam..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by RePuLSe Yazıyı Oku
    ne alışması ya ?

analarını da alıp gidecekler..

hepsi gidecek.. defolup gidecekler..

Güneşin doğmasına, güneşi görmemize çok az kaldı..
    abla ben yıllardır aynı yatakta sakallı bir tipsize alıştım, siz de bu sakallılara alışırsınız diyor..!!

4. Yarın seçim oldu kaybettiler başkası geldi. Yapanin yanına kar kalirsa bu ülke çeyrek yüzyıl başını kaldıramaz. Ben kendi adıma seçim sonrası bu kaybettiğimiz rezervi soygunun bedelini iki yıl içinde geri kurtaracak oluşumun planını yapıyorum. Açıkçası yumuşak hareket ile bu olmaz. Kuzey Kore, Suudi Arabistan nin muhaliflere yaptığı işlemlere benzeri bir ceza biçimi ile hepsi sıraya girecek koştur koştur geri getirecek. Bu ülkenin bir daha da böyle hazinenin vatandaşın kuruşuna göz dikemeyecek. Olur olmaz ama benim içim biraz soğur.

5. Dört bir yandan mülteci geliyor iş bulursa çalışır iş bulmazsa mafya çetenin kucağına düşer onun bunun parasına çökerler yakalanırsa sınırdışı edilir ceza yok nasıl olursa

6. Suriyeliler Afganlılar yanında melek kalır. Bu Afganlı mültecilerin çoğu erkek. Üç ay sonra onun bunun kızına karısına göz diker bunlar.

7. sene 1996 İtalya dayım,

sokaklarda özellikle liman ağzı ve büyük caddedelerin köşe başları gibi işlek yerlerde çok ça zenci var, yer tazgahları bildiğiniz,

kemer, saat ve güneş gözlüğü en çok sattıklarından ulan dedim bizim ülkede bunlar niye yok, niye bizede gelmemişler,

bir süre sonra 2010 lardan itibaren bizde de bu çok çeşitlilik başladı bizde artık bu arkadaşlardan semt pazarı dahil görmeye başladık, futbol takımlarımızın ise hemen hemen 11 i bunlardan kurulu, beşiktaş GS fark etmiyor yada FB,...

anladım ki para gelirse bir yere bunlar mutlaka geliyorlar,..

para gelirse zencilerde gelir afganlarda bundan kaçış yok, bizde para yoksa onlarda daha da yoktur bu böyle biline,..

yani paranın olmayışı mülteciliğe engel değil, biraz fazla olması yeterli,..

bir diğer konu ise bu manada bu akepe iktıdarının hemen erken dönemlerimde Taib'in kulağına fısıldanan,...

imparatorluk
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    maliyeti yüzlerce milyar doları bulan altyapı projelerini bütçeden borçlanarak yapmaya kalkmak bi seçenek, yid modeliyle yapmak diğer bi seçenek.. borçlanma seçeneğinin ne kadar yanlış olacağı gün gibi ortada.. yid modeli doğru karardı, ve geçen zamanda gerçekleşen muazzam altyapı dönüşümü bunun açık kanıtı..
    yidlerde verilen devlet garantileri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bunu da yazar mısınız ?

Sayfa 457/1004 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •