Sayfa 601/1002 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

biden'la görüşebilmek için aylarca mücadeler ettiler, nerdeyse ağlıyorlardı neden bizle konuşmuyor diye.. zavallı zihniyet.. abd memnun olsun diye israille ilişkileri düzelttiler (ki düzeltmeleri lazımdı) ama neden bozmuşlardı ki? bozmuşlardı zira kendi siyasal islamcı gündemleri için, Türk devletinin çıkarı değil.. tamamen zararlar dış politikaya.. haçlılrdan para alıp mültecileri ülkede milli güvenliğe aykırı biçimde tutuyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gayet net oluyor gerçekler bunlar.. Sen yukarıda kendi yazdıklarına bak.. Sol, muhalefet gibi kavramları ayrıştırmak için yazıyorsun, milli olmamakla suçluyorsun ama tam tersi.. şuursuz olanlar belli..

Akape bariz biçimde haçlılr ile işbirliği içinde.. Yurtdışı toplantılarda yüzlerinde güller açıyor onlarla birlikteyken..
    Kişileri kurumları değil milleti konuşalım
    geçenlerde şöyle bi şey demiştim
    Alpaslan olmasaydı
    gene bu topraklara gelirdik
    Fatih olmasaydı gene ıstanbulu feth ederdik
    Gazi paşa olmasaydı
    gene milli mücadele verilir gene bu topraklarda olurduk
    asl olan millettir
    liderler
    oldukları yaşadıkları dönemlerde üzerlerine düşeni yapmışlardır yaparlar.

bunların milliliği bu kadar.. ümmetçi olduklarından sırıtıyordu zaten üzerinde millilik ifadesi..

milli çıkarlarımızı ayaklar altına alarak haçlılardan para alıyor ve mültecileri ülkemizde tutuyorlar..dünyadaki tüm mülteciler bu politikayı bildikleri için akın akın geliyor.. şuursuz islamcılar için ümmet olması yeterli gelenlerin.. muhalifler sürekli azınlıkta kalsın politikasıdır bu aynı zamanda..haçlıların ilerde net biçimde bize karşı kullanacağı unsurları ülkemize alarak milli güvenliğimizi ayaklar altına alıyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Şu an devletin neredeyse tüm üst düzeyini oluşturan Trabzon ve Rizeliler Osmanlı döneminde hangi üst düzey mevkide idiler bilen var mı?

Kadir Mısıroğlu, Yavuz Bahadıroğlu neden bu kadar Osmanlıcı idi?

Nasıl kutsal kitapları tam olarak okumayanlar fanatik dindar oluyorsa tarih konusu da böyle.

Atatürk 1919 da Samsuna yola çıktığında İstanbul'un yarıdan fazlası gayrımüslimdi. Şimdi ise Atatürk'e düşmanlık edenler sözde Müslümanlar.

Bu ne yaman çelişki böyle.
    Bu yüzden Giresuna düşmanlar bu illerin çoğunluğu,sebep 5000 kişilik Giresun gönüllü alayı,başında OSMANAĞA vardı ve Osmanlının yurdu düşmana teslim ettiğinde baş kaldırmıştı,Bolşevik isyanından sonra Samsun Batum arasında mekik dokudu...42-47 gönüllü alayı ile Atatürke ve kurtuluş savaşında vatan için destek verdi,zaten Atatürk Samsuna Osmanağaya çeki düzen vermek için gelmişti,sonrası malum çok uzun hikaye,ilk kurtuluş harekatının birleşiminin doğuşu...42-47 gönüllü alayın çoğunluğu vatan için şehit düşmüştür,47 alayın tamamı Afyonda şehit düşmüştür,ibret almak isteyenler Afyondaki Giresun şehitliğini ziyaret edebilir.Cumhuriyetin kuruluşunda lider konumunda olduğu için Giresunu sevmezler devamlı ilimiz şamarlanır,bu konu çok uzun önceleri defalarca belirttiğimden yazmanın anlamı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bunların milliliği bu kadar.. ümmetçi olduklarından sırıtıyordu zaten üzerinde millilik ifadesi..

milli çıkarlarımızı ayaklar altına alarak haçlılardan para alıyor ve mültecileri ülkemizde tutuyorlar..dünyadaki tüm mülteciler bu politikayı bildikleri için akın akın geliyor.. şuursuz islamcılar için ümmet olması yeterli gelenlerin.. muhalifler sürekli azınlıkta kalsın politikasıdır bu aynı zamanda..haçlıların ilerde net biçimde bize karşı kullanacağı unsurları ülkemize alarak milli güvenliğimizi ayaklar altına alıyorlar..
    Doğru önemli tespit , bu mülteciler için BM den karar falan çıkarıp bunları müslüman olsada azınlık statüsüyle başımıza bela edebilirler , 2 ye 3 bölmek yerine 1000 bölmeye çalışabilirler , hey gidi yerli milli hey , hey gidi stratejik derinlik hey .

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

Bunu kırk kere yazmışımdır
    kişinin
    annesini, babasını, ırkını, cinsiyetini, doğduğu coğrafyayı seçme hakkı yokken
    onunla övünmesi saçmalıktır
    sizin suçladığınız tu kaka yaptığınız peygambere ümmet olmak benim gururum
    anlaşamayız vesselam.

Ben bu filmi daha önce izlemiştim, gene gelinmiş buraya ...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Bunu kırk kere yazmışımdır
    kişinin
    annesini, babasını, ırkını, cinsiyetini, doğduğu coğrafyayı seçme hakkı yokken
    onunla övünmesi saçmalıktır
    sizin suçladığınız tu kaka yaptığınız peygambere ümmet olmak benim gururum
    anlaşamayız vesselam.
    senin kafa basmıyor galiba. peygambere laf var mı cümlelerimde?.. provakatör..

ne demişim ben? akape milli değil ümmetçi demişim..tamamen doğru bir ifade..kafası çalışan herkes "milli vs ümmetçi" karşılaştırmasını yapar ve anlamını bilir..

Sayfa 601/1002 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •