Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Uzun bayram tatilinde BIST açısından kötü bir siyasi gelişme olmadı. tayyip arıza çıkarmadı. nato zirvesinde epeyce bir köşeye kıstırılmış olmalı. Tabi tayyip temsilinde köşeye kıstırılan bu halk yani biziz. Adam bu ülkeyi ve bizi yönetiyor, geleceğimizi belirliyor.

Henüz yaz tatili geçmedi yaklaşık ortasındayız. abd borsaları yükselişine devam ediyor, uluslararası bir sorunda yok ancak BIST deki büyükler alıcılı değil. Daha çok yatay da yukarı aşağı götürerek mevcut 2 milyon oyuncuyu soymaya çalışıyorlar.

Ağustos sonuna kadar ciddi bir yükseliş olmayabilir. O tarihten sonrada kimbilir ne sorunlarla boğuşuyor oluruz. Siyasi kaç tane problem çıkar, faiz konusunda siyonistler kimbilir ne yaygara koparırlar.

Evet pek ümidim yok. BIST deki görüntü yeni giren 1,5 milyon KY nin BIST piyasa yapıcıları tarafından soyululmaya çalışıldığı yönünde.

Dünyada ve bizde vaka sayıları yeniden artmaya başladı. 4. dalgaya girildi. Aşı sebebi ile ölüm sayıları artmadığı için borsalarda sorun yaratacağını sanmıyorum.

TR bankaları açılır açılmas USD yede küçük bir atak geldi. Gün içi ne olacak fikrim yok, olumsuz bir gelişmede yok, fiyat ucuz ancak büyük oyuncular alıcı değil.

İyi bir hafta diliyorum. Bol şans.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Uzun bayram tatilinde BIST açısından kötü bir siyasi gelişme olmadı. tayyip arıza çıkarmadı. nato zirvesinde epeyce bir köşeye kıstırılmış olmalı. Tabi tayyip temsilinde köşeye kıstırılan bu halk yani biziz. Adam bu ülkeyi ve bizi yönetiyor, geleceğimizi belirliyor.

Henüz yaz tatili geçmedi yaklaşık ortasındayız. abd borsaları yükselişine devam ediyor, uluslararası bir sorunda yok ancak BIST deki büyükler alıcılı değil. Daha çok yatay da yukarı aşağı götürerek mevcut 2 milyon oyuncuyu soymaya çalışıyorlar.

Ağustos sonuna kadar ciddi bir yükseliş olmayabilir. O tarihten sonrada kimbilir ne sorunlarla boğuşuyor oluruz. Siyasi kaç tane problem çıkar, faiz konusunda siyonistler kimbilir ne yaygara koparırlar.

Evet pek ümidim yok. BIST deki görüntü yeni giren 1,5 milyon KY nin BIST piyasa yapıcıları tarafından soyululmaya çalışıldığı yönünde.

İyi bir hafta diliyorum. Bol şans.
    Çin haftaya kötü başladı.
    %4.89 aşağıda China 50.
    Bir şeyler var gibi küreselde.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Çin haftaya kötü başladı.
    %4.89 aşağıda China 50.
    Bir şeyler var gibi küreselde.
    Henüz haberlere bakmadım sebebi tam bilmiyorum.
    Şu an biraz toparlamış 2,84 civarında düşüş. Hong Kong sebebi ile olmalı. Çin, Hong Kong sebebi ile abd ye yaptırım kararı almış. Hong Kong borsasıda çok düşmüş.

Çin borsası gösterge değil çünki büyük oyuncuların oyuncağı değil. O borsa devlet tarafından korunuyor olmalı. Soyguna izin verilmiyor. Aynısı abd borsası içinde geçerli. abd borsası gösterge kabul ediliyor çünki hem abd parası tüm dünya borsalarında az yada çok var hemde dünyaya hâkim abd medyası sebebi ile ülkeler manipule ediliyorlar.

Netçe: Çin borsası bizde pek belirleyici olmuyor.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Henüz haberlere bakmadım sebebi tam bilmiyorum.
    Şu an biraz toparlamış 2,84 civarında düşüş. Hong Kong sebebi ile olmalı. Çin, Hong Kong sebebi ile abd ye yaptırım kararı almış. Hong Kong borsasıda çok düşmüş.

Çin borsası gösterge değil çünki büyük oyuncuların oyuncağı değil. O borsa devlet tarafından korunuyor olmalı. Soyguna izin verilmiyor. Aynısı abd borsası içinde geçerli. abd borsası gösterge kabul ediliyor çünki hem abd parası tüm dünya borsalarında az yada çok var hemde dünyaya hâkim abd medyası sebebi ile ülkeler manipule ediliyorlar.

Netçe: Çin borsası bizde pek belirleyici olmuyor.
    Rast gele üstad...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •